maandag 9 april 2012

Online Shoppen... mét korting!

Soms heb je gewoon géén zin om de deur uit te gaan, maar wil je toch graag shoppen. Gelukkig krijgen tegenwoordig steeds meer en meer merken hun eigen webshop! Zo kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel door het hele assortiment scrollen en als je eenmaal hebt besteld, ligt je pakketje vaak de volgende dag al op de deurmat! Maar: dat is niet het enige gemak van online shoppen! Vaak hebben de webshops ook geweldige kortingscodes waarmee je nóg goedkoper uit bent. Deze codes zijn vaak wat lastig te vinden, maar nu is dat ook gemakkelijker voor je gemaakt door UitMetKorting.nl, waar je per webshop een mooie samenvatting hebt van alle geldende kortingscodes, that's what we like!

Maar: UitMetKorting geeft méér dan alleen kortingscodes voor leuke webshops, zoals op de webshop van Manfield en van Omoda: je kunt namelijk ook verschillende vouchers vinden voor leuke dagjes uit! Als je bijvoorbeeld een keer naar de sauna wilt gaan, kun je hier kijken voor korting op een arrangement, waardoor je mét korting een fijn dagje uit kunt gaan! Daarnaast zijn er ook kortingen te vinden voor onder andere pretparken, restaurants, evenementen en musea! Als je dus eens ergens naartoe wilt gaan, zou ik zeker even een kijkje nemen, want korting is natuurlijk altijd mooi meegenomen!


Is er een specifieke site waar je korting voor zoekt? Dan is dat ook heel gemakkelijk! Rechts boven in het scherm staat namelijk een zoekfunctie: voer daar de naam van de site in waar je korting voor zoekt, en voila! Zo heb ik bijvoorbeeld The Body Shop ingevoerd (omdat ik daar heel graag shop) en ik heb meteen een aantal codes gevonden! Yay!

Naast de Nederlandse site is er ook speciaal voor onze buren een Vlaamse variant te vinden, waar een hoop leuke aanbiedingen in België te vinden zijn! Wil je dus gezellig over de grens een dagje op stap gaan, dan kan dat zeker ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten