maandag 2 april 2012

Essence Fruity


De zomer komt er langzaam maar zeker weer aan: de temperaturen stijgen beetje bij beetje (alleen is het nu wel érg fris) en de blaadjes beginnen aan de bomen te komen! In de zomer eet ik het liefst de héle dag door fruit: appeltjes, peertjes, aardbeien, kiwi's, mango's... Ik eet álles! Essence komt binnenkort met een leuke, kleine collectie die geïnspireerd is op zomers fruit! Kijk snel mee om te zien wat er precies in de collectie zal zitten...

Eyeshadow Sorbet - €2,79
De naam van dit product vertelt eigenlijk niet precies wat 't product nou is: het is een soort sorbet voor op je ogen! Deze eyeshadow sorbet heeft een mousse textuur en is verkrijgbaar in zachte, frisse lentekleuren. Door de structuur is de oogschaduw gemakkelijk aan te brengen en ze zijn perfect te combineren voor een zachte, zoete look!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Peach Beauty, 02 Banana Joe en 03 One Kiwi a Day.

Lip Balm - €1,99 || Blush Sorbet - €2,79
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan 's zomers heel vrolijk worden van een lekkere lipbalsem met een mooi kleurtje! Deze lipbalsem geeft je lippen een fruitige lentesmaak met een bijpassend kleurtje!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Peach Beauty en 02 Very Cherry.

Blush Sorbet... Wat is dat precies? Net als bij de oogschaduws waar ik net over vertelde heeft dit product een moussevormige structuur met een intense roze-rode berry-kleur die je wangen een hele gezonde blos heeft! Dit lichte en luchtige product is fijn aan te brengen met je vingertoppen, maar het is ook goed te doen met een kwast!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Smoothie Operator.
Scented- en Sealing Top Coat - €1,99 || Nail Fruits - €1,99
Om je manicure goed te laten zitten -en dat is wat we allemaal willen- kun je het best een fijne top coat gebruiken! Bij deze collectie brengt Essence twee topcoats uit: een Scented top coat, met fruitige geur én een Nail Art Sealing top coat, die ervoor zorgt dat je vrolijke nageldesign goed blijft zitten! Beide topcoats zijn doorzichtig en zorgen ervoor dat je lak beter blijft zitten.
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Smells Like Strawberry en 01 Stay Fruity.

Nail Fruits zijn schattige, kleine stukjes fruit die je op je (nog natte) nagellak kunt plakken voor fruitige nageltjes! Je nagels worden meteen een eyecatcher als je een stukje fruit erop hebt zitten, en je hoeft er nauwelijks moeite voor te doen.
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Fruit Punch to Go.

Nail Polish - €1,79
Ook bij deze collectie horen natuurlijk een paar lieflijke nagellakkleuren die perfect gebruikt kunnen worden als basis onder de Nail Fruits! Ook deze lakjes hebben allemaal frisse, fruitige kleurtjes en zorgen ervoor dat je met een goed humeur de deur uit gaat!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Banana Joe, 02 Peach Beauty, 03 Very Cherry, 04 One Kiwi a Day... en 05 Mashed Berries.

Essence Fruity zal verkrijgbaar zijn vanaf half april t/m mei bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. De collectie is zoals ik al zei heerlijk fris en fruitig en zeker als de temperaturen weer wat stijgen (wat van mij nu wel eens mag gebeuren) zorgen deze vrolijke kleurtjes voor een perfecte match met je fruitbakje! I love it! Mijn favoriet uit deze collectie is denk ik het pakje Nail Fruit: zoiets heb ik bij budgetmerken namelijk nog nauwelijks gezien! Toppie!
Wat is jouw favoriet van Essence Fruity, en ben je van plan om hier wat producten van te scoren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten