zondag 15 april 2012

Essence A New League


De tweede helft van April is alweer aangebroken en dat betekent meteen weer dat er over een tijdje weer een leuke, nieuwe Limited Edition-lijn van Essence op het programma staat! Vorige keren waren de collecties vooral geïnspireerd op nagellak, nude-kleuren en leuke effecten. Nu is de collectie vrij preppy en je ziet het competitiethema erin terug komen: tennis, hockey, golf: overal is er te zien dat de collectie is gebaseerd op de high-society! Lees snel verder om de collectie alvast te zien!

Soft Touch Eyeshadow - €2,29
Is het jullie al opgevallen dat bepaalde producten vaak terugkomen in collecties? Bij Essence is dat het geval bij de Soft Touch eyeshadows! Deze mousse-oogschaduws komen bij deze collectie in drie mooie, nude-achtige kleuren: beige, wit en bruin zorgen ervoor dat je je ogen een prachtige definitie kan geven!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 My Carry in the Wind, 02 Happy Preppy en 03 Oh De Prep.
 
Waterproof Eyeliner Pen - €2,29
Een goede, waterproof eyeliner is natuurlijk altijd handig in de zomer, vooral als je een mooie variant hebt in een neutrale kleur! Zo kun je gemakkelijk het zwembad of de zee in springen zonder dat je mooie liner verdwijnt! In deze collectie zitten er twee goed bruikbare eyeliners in de collectie. Helemaal summer-proof!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Came - Saw and Conquered en 02 Oh De Prep. 

Liptint - €1,99 || Multi Colour Bronzing Powder - €2,99
Als we het hebben over multitasking zomerproducten kan een mooie long-lasting lipkleur natuurlijk niet ontbreken: daarom hebben we een mooie liptint in deze collectie zitten! De liptint blijft lang zitten en geeft veel pigment af, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over je lippen.
Verkrijgbaar in de kleur: My Retro Jacket's Red.

Aangezien het zonnetje nog niet veel heeft geschenen, moeten we zelf een manier vinden om een mooie sunkissed look te krijgen! Dat lukt prima met een mooie bronzer, die in dit geval een prachtig ruitjespatroon heeft. Very Preppy
Verkrijgbaar in de kleur: Go Classy, Go Retro.
 
Nailpolish - €1,79
Zoals altijd brengt essence weer een paar leuke kleurtjes nagellak uit! Dit keer zijn het vier verschillende kleuren: een creamy rood en groen kleurtje, en een blauw en bruin kleurtje met wat shimmer! De kleuren passen natuurlijk perfect in het preppy thema en zijn erg leuk om weer eens onder die zachte pastelkleuren uit te komen!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 My Retro Jacket's Red, 02 Too Blue To Be True, 03 Oh De Prep en 04 Tommy's Favourite Green.

Pocket Brush - €1,29 || Hair Ties - €1,99
Wat natuurlijk ook altijd handig is, is een borsteltje of kam voor onderweg! Zo heeft Essence een fijne pocket brush in deze collectie toegevoegd, zodat je gemakkelijk je haar even kunt doen onderweg! Ook hebben ze fijne elastiekjes in een mooi zip-lock zakje, zodat je niet meer lang hoeft te zoeken voor je een elastiekje vindt in je tas!

Al met al: A New League is een fijne collectie die vooral nuttig is komende zomer! A New League is verkrijgbaar in Juni: nog even wachten dus, maar dan heb je ook weer een leuke collectie! Ik ben heel benieuwd wat júllie denken van de collectie. Mijn favoriet is denk ik de Lip Tint! Ik ben erg benieuwd welke kleur die in real zal hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten