donderdag 26 april 2012

Essence Fragrances

Essence: beetje bij beetje word ik steeds enthousiaster over het merk! Ze blijven maar mooie, nieuwe producten uitbrengen en jullie lezen het goed: ze krijgen nu ook hun eigen parfumlijn! Elk parfum is gebaseerd op een bepaalde feeling. Doesn't it sound great? Een parfum dat helemaal aan een bepaalde situatie is aangepast: daar kun je de mist bijna niet mee ingaan! Ik ga jullie vandaag de zes parfums laten zien en zal jullie vertellen aan de hand van de geurnoten wat voor soort geur elk parfum zal worden!

Like A Trip To New York
Om te beginnen is er een geur die gebaseerd is op een spannende en gezellige citytrip naar The Big Apple! Daarbij denk je natuurlijk aan een geweldige stemming -je bent immers op vakantie- en een heerlijke relaxte week! De geur is vrolijk, fruitig en kosmopolitisch, zoals Essence zelf zegt.
Het parfum heeft als topnoten kardemon, elemi, grapefruitschil en cranberry, als hartnoten roos en datura en als basisnoten cederhout, without en amber. Een geur die fruitig begint, over gaat naar een wat bloemigere geur en uiteindelijk eindigt met een warme houterige basis.

Like A Day In A Candy Shop
Ken je dat gevoel nog? Dat gevoel dat je als kind kreeg toen je een snoepwinkel inrende en alles om je heen heerlijk rook? Dit parfum is perfect voor iedereen die een echte zoetekauw is (maar wie houdt er nou niet van snoepjes?) én is erg geschikt voor de meiden die graag dromen!
In dit parfum zitten als topnoten perzik en orchidee, als hartnoten lelie, heliotroop en jasmijn en de basisnoten zijn vanille, tonkaboon en zachte musk. Een geurtje dat tamelijk bloemachtig begint, maar zacht, zoet en sensueel zal eindigen!

Like A New Love
Ik denk dat iedereen wel weet hoe je je voelt als je verliefd bent: je voelt je geweldig en je krijgt kriebels in je buik! Dit parfum zorgt voor nóg meer vlinders in je buik! De geur zorgt voor verlangen en lust: een echt liefdesgeurtje, perfect voor een date met je nieuwe liefde!
In dit parfum zitten als topnoten mandarijn, grapefruit, peper en elemi, als hartnoten pioenroos, hyacint, roos en perzik en om af te sluiten als basisnoten koffie, chocolade, vanille en musk. Een parfum dat zoet-fruitig begint, dan ruikt als zoete bloempjes en eindigt in warme feel-good geurtjes die je lover zeker kan waarderen (en anders jij zelf wel!)!

Like A Girl's Night Out
Hét parfum dat je doet denken aan een leuke party en lange meidenavond is natuurlijk deze variant: dit geurtje laat je de hele nacht door dansen en plezier hebben, let's get crazy! Zo blijf je de hele avond (en nacht) stralen en sprankelen op de dansvloer of in de club, wat jij maar wilt, zolang jij je maar helemaal top voelt en er een geweldige nacht van kunt maken!
Met topnoten als elemi, gele mandarijn, dragonfruit en goji bes, hartnoten als roos, perzik, magnolia en mandarijnbloesem en basisnoten als vetiver, vanille en musk ruik je de hele nacht door heerlijk uitdagend!

Like A Walk In The Summer Rain (limited edition)
Misschien ben je niet zo héél gek opde regen, maar toch kan deze heerlijk verfrissend zijn bij warme temperaturen. Daarnaast is het heerlijk om lekker binnen te zitten terwijl je de regendruppels tegen het raam hoort tikken, en te beginnen aan een leuk boek met een lekker glas drinken. Heerlijk ontspannend!
Dit parfum heeft een waterachtige geur: heerlijk verfrissen, met topnoten als citroen, sinaasappel, cyclaam, frisse aldehyde en watermeloen, hartnoten als marine, lelietje-van-dalen, fresia en ozon en basisnoten als mos, cederhout en musk. De perfecte frisse (citrus!)geur die uiteindelijk overgaat in de geur van een bos waarin het nét heeft geregend!

Like A First Day In Spring (limited edition)
Hmm, de lente is weer begonnen en je begint langzaamaan de geur van bloesems en nieuw leven te ruiken nu je weer naar buiten kunt in het lentezonnetje: een fruitig, bloemig en stralend parfum! Dat mag ook wel, want je merkt nu dat de vlindertjes weer beginnen te fladderen, dat de bloemen opkomen en dat de wereld weer wat vrolijker kleurt!
In dit parfum zitten topnoten als ananas, mandarijn en sinaasappelsap, hartnoten als praline, bramen en roos en basisnoten als sandelhout, musk en vanille! Een exotisch parfum dat telkens qua geur wat warmer wordt.

Er worden dus maar liefst zes parfums tegelijk uitgebracht. Deze geuren zijn vanaf juni 2012 verkrijgbaar. Twee geuren, Like A Walk In The Summer Rain en Like A First Day In Spring zijn limited edition-geuren, dus als dit een favoriet van je wordt moet je snel een backup inslaan! Dat is namelijk heel goed te doen bij deze geurtjes: ze zijn enorm fijn geprijsd! Een flacon van 50 mL kost €6,99, en een tasverstuiver van 10mL kost slechts €2,99! Ik ben dus in ieder geval héél benieuwd naar de geuren, want vooral voor zo'n prijsje is het heerlijk om wat meer geurtjes in huis te hebben!

Welke geur spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd welk parfum de meeste stemmen krijgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten