zondag 8 april 2012

Glitter Gal


Als beautyblogger heb ik één grote liefde: nagellak. Ik probeer het liefst zoveel mogelijk merken en kleuren uit en vind het heerlijk om nieuwe nagellak te shoppen! Soms ben ik specifiek op zoek naar een bepaalde, aparte lak, die -dat zul je altijd zijn- nét uitverkocht is of niet meer te krijgen is! Zo was ik laatst op zoek naar holografische nagellak. Onvindbaar, tot Glitter Gal op mijn pad kwam! Inmiddels heb ik mijn eerste lakje in mijn bezit (die hebben jullie gisteren hier al kunnen zien), maar ze hebben nog véél meer dan alleen prachtige holografische lak! Vandaag vertel ik jullie meer over alle soorten lak van Glitter Gal!...


Holografische Nagellak
Eergisteren hebben jullie mijn prachtige holografische nagellak van Glitter Gal al kunnen bewonderen, die tevens mijn eerste lak van dit merk is! Zoals ik al vertelde ben ik enorm te spreken over het effect van de lak: vergeleken met andere holografische lakken springt Glitter Gal er echt bovenuit! Hoe dat kan? Glitter Gal zegt over hun holo-lak het volgende:
De lakken van Glitter Gal worden vervaardigd met wat true holographic particles oftewel echte hologram deeltjes worden genoemd. Dit ingrediënt is 30 keer duurder dan welk ander nagellak ingrediënt dan ook. Dit maakt de holografische lak van Glitter Gal van de hoogst mogelijke kwaliteit.
De holografische nagellak was tot voor kort alleen te verkrijgen in een 9ml verpakking, maar nu is er in de 10 populairste kleuren ook een grotere variant te krijgen met maar liefst 15ml! In deze holografische lak zit dus -in tegenstelling tot andere hologramlakken- echte holografische deeltjes, die tamelijk duur zijn, maar die ervoor zorgen dat het beste hologram kan worden gecreëerd in het zonlicht!


Sparkle Nagellak
De Sparkle-lijn lijkt vrij veel op de holografische lijn: ook hier zijn twee formaten lak te verkrijgen (9 en 15ml), maar het aanbod qua kleur is iets minder groot. Nog een verschil tussen Sparkle en Hologram? De Sparkle-lakjes zíjn eigenlijk holografische lakjes, waarbij de hologramdeeltjes wat groter gelaten zijn waardoor meer een effect van shimmer ontstaat, terwijl in het zonlicht toch een holografisch effect naar boven komt!

Shade Shifters Nagellak
Nieuw in het assortiment van Glitter Gal zijn onder andere de Shade Shifters-lakjes: deze hebben een metallic effect en veranderen van kleur bij een andere lichtinval! Het effect is geïnspireerd op de vleugels van insecten, zoals een libelle of een kever. In de Shade Shifters-lijn kun je twee finishes onderscheiden: Soft en Brilliant.
De soft finish hebben -afhankelijk van de kleur die je kiest- een subtiele groene, blauwe, paarse of rode sheen, die subtiel over de basiskleur van de lakken glanst. Deze glans wordt -net zoals bij de holografische lakken- veroorzaakt door kleine hologramdeeltjes, die in deze lak subtiel worden aangebracht.
De lakjes met een brilliant finish hebben wat grotere hologramdeeltjes in zich: hierdoor hebben de lakjes een wat heftiger effect met dezelfde sheen over een mooie basiskleur! Volgens Glitter Gal hebben deze lakjes de meeste glamour in zich!
De Shade Shifters-lakjes zijn verkrijgbaar in een flesje van 15ml.
Transitions Nagellak
Transitions gaan weer een beetje door op het idee van de Shade Shifters: deze vier lakken geven een bijna magisch effect aan elke lak. Door een van de vier kleuren over een andere lak met een creamy finish aan te brengen, ontstaat er een mooie, bijna metallic shimmer over de lak heen, met een effect dat doet denken aan de Shade Shifters! Het effect is vrij subtiel, maar is mooi genoeg om elke kleur lak een mooie oppepper te geven.
De Transitions-lakken zijn verkrijgbaar in flesjes van 15ml. 

Opal Nagellak
Aangezien aparte effecten op je nagels heel geliefd zijn tegenwoordig, kon Glitter Gal natuurlijk niet achterblijven: ook Glitter Gal lanceert nu een lijn met flakies! Deze lakjes zijn het mooist op een donkere basis. Zwart is vaak het mooist, maar afhankelijk van de kleur kunnen sommige bijna-zwarte kleuren ook prachtig zijn! Flakies zijn perfect voor iemand die houdt van subtiele lak, die toch mooi schittert in de zon! Voor deze collectie is inspiratie opgedaan uit Opaalmijnen in Australië!
De Opal-lakken zijn verkrijgbaar in flesjes van 15ml.

Als je iets aparts zoekt voor op je nagels, dan is Glitter Gal tegenwoordig de juiste plek: je kunt bij dit merk terecht voor de mooiste holografische lakken, maar ook voor mooie flakies of subtiele shimmers! Voor ieder wat wils dus. De flesjes van 9ml kosten €11,95 per stuk, en de grote flesjes van 15ml per stuk kosten €19,95. De lakken van Glitter Gal zijn onder andere verkrijgbaar bij Enchantra! De Shade Shifters, Transitions en Opals zullen midden of eind april in de webshop verschijnen!
Wat is jouw favoriete finish?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten