zondag 11 maart 2012

Tip: Win 50€ Shoptegoed bij Enchantra

Als jullie Enchantra nog niet kennen, wordt het daar langzaamaan wel tijd voor: enchantra is een geweldige Nederlandse webshop met prachtige cosmeticamerken en vaak hebben ze ook een leuke winactie (zoals de gotye-dare waar ik laast over schreef, die ik uiteindelijk gewonnen heb! thanks!) lopen. Nu hebben ze een geweldige actie lopen, die jullie -als jullie enchantra volgen op facebook of twitter- misschien wel al langs hebben zien komen!
Cafetaria De Vuurtoren, uit hun woonplaats, is genomineerd voor een wedstrijd vanuit Remia. Nu wil Enchantra deze mensen helpen om naar de eerste plaats te komen: als je stemt (en vervolgens je stem tweet op twitter), maak je kans op 50€ shoptegoed in de webshop. Als De Vuurtoren op de eerste plek eindigt vanavond, wordt er zelfs 3x 50€ uitgereikt! Zeker het meedoen waard!

Wat moet je doen?
Surf naar de Remia-website en stem op De Vuurtoren! Hierna krijg je een mailtje die je moet bevestigen, waarna je stem geteld wordt. Als je de link hebt bevestigd, kun je je stem tweeten en zo maak je automatisch kans op de 50€ shoptegoed!

Ik hoop dat jullie dit net zo'n leuke actie vinden en ik hoop dat met jullie hulp De Vuurtoren op de eerste plek eindigt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten