donderdag 29 maart 2012

Catrice Revoltaire


Revoltaire: wéér een nieuwe collectie van Catrice! Dit keer staat de collectie voor zelfvertrouwen, emancipatie en eigenwaarde: wees wie je wilt zijn! Je kunt met Revoltaire losbreken uit de maatschappij en genieten van wat je 't liefst doet: de kleuren zijn heerlijk contrastrerend! Natuurlijke, zachte tinten vormen de basis voor de heldere en felle kleuren, en dat is precies zoals wij dat komende lente graag zien! Kijk snel verder voor de collectie.


Smokey Eyes Palette - €4,49
"Wees gedurfd!" Zegt Catrice over deze palettes! Deze mooie verpakkingen zijn authentiek, nieuw. Ze hebben misschien een wat ouderwets lijkende afdruk op zo'n metalen doosje, maar dat is juist wat ze uniek maakt. Deze palettes bevatten elk drie intensief gekleurde poederoogschaduws, een eyeliner en een dubbelzijdige applicator. De basiskleuren van het palette zijn prachtig grijs, bruin khaki en goud, maar de kleuren waar het allemaal om draait zijn koraalroze en gifgroen, die je smokey eyes een aparte twist geeft. Ook zit er een spiegeltje in het doosje! Altijd zijn.
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Toxic Combination en C02 Explosive Combination.


Velvet Matt Lip Colour - €3,99
Matte, fluweelzachte lippen. Dat zie je niet vaak, en past dus perfect in deze collectie! Een matte lipstick kan normaal wat droog aanvoelen, maar deze lipsticks zorgen juist voor een heerlijk, verzorgd gevoel dankzij de voedende formule. De Velvet Matt Lip Colours zorgen voor volle lippen met een intense kleur, die helemaal mat zijn! De kleuren variëren van nude en koraalroze tot intens rood.
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Colour Bomb, C02 Nude Alarm, C03 Bloody Red


Lip Brush - €2,99
Eindelijk! Een budget-proof lippenseel! Als je je lipstick strak wilt aanbrengen, is zo'n lippenseel een echte must-have. Vooral bij matte, felle kleuren is het een stuk minder mooi als de kleur niet heel netjes op je lippen zit! Met deze lip brush is dat dus geen probleem meer! Je kunt je lipcontour heel precies omlijnen met dit kwastje, waarna je hiermee je lippen ook gemakkelijk kunt inkleuren. Na gebruik kun je het kwastje weer in de huls schuiven: handig!


Powder Blush - €3,99
Wat zie ik nu? Een budgetproof blush met kleurverloop! Toen ik deze blush zag moest ik meteen denken aan een oude MAC-collectie waarin ook enkele "ombre" blushes te krijgen waren: deze waren binnen een paar uur óveral uitverkocht en zijn sindsdien echte collectors items! Met een ombre blush kun je je jukbeenderen met een extra dimensie benadrukken: veeg je je kwast horizontaal over de blush, dan krijg je ook een mooi kleurverloop op je gezicht. Je kunt echter ook de hele kleur door elkaar 'combineren', of slechts één zijde gebruiken: eindeloze mogelijkheden! Deze blush heeft een kleurverloop van nude naar koraalroze, zo is er voor elke dag wel een prachtige healthy look voor je te maken!
Verkrijgbaar in de kleur: C01 Colour Bomb.


Ultimate Nail Lacquer - €2,49
Natuurlijk zijn er ook nog een aantal kleuren nagellak in deze collectie opgenomen. De lakjes van deze collectie blijven prima zitten en brengen heel fijn aan door het nieuwe brede kwastje! Zoals je waarschijnlijk wel is opgevallen is er bij de nagellak een onderscheid te maken tussen de 'accentkleuren' uit deze collectie (gifgroen en koraalroze) en de wat zachtere kleurtjes.
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Innocent Toxin, C02 Attracting Camouflage, C03 Colour Bomb, C05 Colour of Honor en C05 Mission Lilac.



Vinden jullie deze collectie ook zo prachtig! Ik ben in ieder geval zelf enorm benieuwd naar de smokey eyes palettes en de blush, maar ook de nagellak "Attracting Camouflage" trekt me heel erg! Deze collectie ligt vanaf mei in de winkels: het is nog even wachten, maar dan heb je ook wel wat!
Wat is jouw favoriet uit deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten