zondag 18 maart 2012

LUSH Paascollectie


Het is bijna niet te geloven hoe snel dit jaar voorbij vliegt: het lijkt wel de dag van gisteren dat ik gezellig met mijn vrienden Oud&Nieuw heb gevierd, en nu is het alweer bijna tijd voor Pasen, een paar dagen die voor mij helemaal in het teken staan van heerlijke paaseieren (bij voorkeur natuurlijk wel de chocolade-eieren), maar ik heb dan ook een paar dagen vrij: dé tijd om jezelf eens lekker te verwennen, en dat kan perfect met deze súperschattige paasproducten van LUSH! Lees snel verder om te kijken naar de paascollectie...


The Carrot Bubble Bar- €8,95 || Fluffy Egg Bath Ballistic - €5,50
Bij Pasen denk je meteen aan de Paashaas, en bij een haas denk je meteen aan... Juist, worteltjes! Maar een wortel is niet alleen lekker voor een haasje: als je de bovenkant van deze The Carrot Bubble Bar vasthoudt en ermee door het water roert, creëer je een badkuip vol met heerlijke bubbels. Hierna kun je hem laten drogen en kun je je worteltje nog een keer gebruiken! Gelukkig ruikt deze Bubble Bar niet naar wortel, maar naar fruitige oliën van onder andere citroen. Er zit wel voedzame wortelolie in: verzachtend en verjongend voor je huidje!
De Fluffy Egg Bath Ballistic is perfect voor je als je houdt van zoet (maar niet van de bijeffecten van zoetigheid!). De Fluffy Egg is knallend zuurstukroze, en ga je met deze ballistic in bad, dan ruikt je water snel naar marshmallow! Heerlijk zoet, zonder de calorieën!

The Immaculate Eggception Bath Ballistic - €12,95
Ook The Immaculate Eggception is een soort bruisbal, maar dan eentje met een dubbele laag: schud ermee, en je hoort de verrassing binnenin! Als je de buitenste laag breekt, komt er een schattig mini-kuikentje of konijntje tevoorschijn, waarna je alles (of een gedeelte) in je bad kan laten oplossen om te genieten van een heerlijke geur van vanille, ylang ylang en grapefruit. Er zijn twee kleuren te krijgen: een geel ei met groene bloempjes, waar een konijntje in zit, en een roze ei met gele of blauwe bolletjes, waar een kuikentje in zit.

 Hoppy Easter Gift - €19,95 || Chick Knot Wrap - €3,95
De Hoppy Easter is een enorm schattig konijntje, gemaakt van een doekje, en wanneer je deze losknoopt vind je binnenin dit leuke konijntje twee heerlijke badspullen: The Carrot Bubble Bar en de Fluffy Egg Bath Ballistic! De doek is natuurlijk nog vaker te gebruiken als bijvoorbeeld sjaaltje, zakdoekje of natuurlijk als cadeauverpakking voor iemand anders!
Bij Pasen horen natuurlijk ook kuikentjes, en Chick is daar een perfect voorbeeld van: ook dit is een knot wrap die je om je pasgekochte goodies heen kan knopen voor een schattige cadeauverpakking: Ook deze doek is milieuvriendelijk, en als je eenmaal een vulling gevonden hebt kun je overal wel een schattig kuikentje van maken!

Om het natuurlijk niet te laat te maken, want Pasen staat al bijna voor de deur, is de collectie vandaag al in de winkels te vinden! Ik ben heel benieuwd of jullie de producten net zo enorm schattig vinden als ik, maar ik heb natuurlijk wel een zwak voor schattige konijntjes en kuikentjes (en verrassingseieren, maar dat blijft een geheimpje, oké?). Ik heb thuis jammergenoeg geen bad, dus het enige wat ik met de producten zou kunnen, is het gebruiken in een voetenbadje.
Wat gaan jullie doen met de paasdagen? Maken jullie dan ook lekker wat tijd voor jezelf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten