donderdag 15 maart 2012

Bourjois Paris Sucré


Buiten beginnen de vogeltjes te fluiten, de bijtjes op zoek te gaan naar bloempjes, en begint het zonnetje eindelijk te schijnen! Gisteren was het al heerlijk warm, bijna 20 graden, en vandaag zou het weer vrijwel hetzelfde blijven! Tijd dus om heerlijke, frisse lentekleuren te gaan gebruiken bij je make-up: zachte groene, roze en lila tinten zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van cakejes, macarons, snoepjes en bloemetjes! Bourjois heeft een prachtige collectie die helemaal aansluit op het komende lenteweer! Kijk snel verder voor de producten!


Net zoals bij de Black & White collectie zijn er ook bij Paris Sucré een aantal bestaande producten in het zonnetje gezet, en zijn een aantal nieuwe producten toegevoegd aan de collectie: De Effet 3D glossjes zijn beide nieuw, evenals de nagellakkleuren. Daarnaast is één oogschaduw nieuw. De rest zat al eerder in het assortiment, maar sluit wel prachtig aan op de producten die de lente uitbeelden!
Gloss Effet 3D - €10,99
De Gloss Effet 3D lipgloss is de bekendste gloss van Bourjois! Deze twee nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op lekkere vruchtenjam, dat ervoor zorgt dat je moeite moet doen om je gloss niet op te eten. De formule van de gloss zorgt ervoor dat je lippen vrij lang (volgens Bourjois 8 uur lang) worden gehydrateerd: de voordelen van een lipbalsem, maar de kleur en glans van een lipgloss!
Verkrijgbaar in de kleuren: 51 Rose Chimeric en 52 Corail Idyllic.


Oogschaduw Boîte Ronde - €10,99
De kleine, ronde oogschaduwdoosjes van Bourjois bestaan al jaren! De oogschaduw sprankelt (door pareleffecten) en biedt zachte kleuren die gemakkelijk te vervagen zijn, door het feit dat ze gebakken zijn. Op je ogen kan deze lente álles! Roze roosjes gaan samen met groene klavertjes, de betoverende combinatie van nieuw leven, ook op je ogen! 15 Rose Macaron is nieuw in de collectie: het is een zachte, roze kleur die het beroemde Franse gebakje eer aandoet!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Anis, 05 Rose Dragée en 15 Rose Macaron.

Nagellak 10 Dagen - €8,50 || Blush - €10,99
Als nagellakliefhebber ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar deze twee lakjes van Bourjois, want nagellak van Bourjois staat altijd hoog aangeschreven als het gaat om kwaliteit. Deze 10 Jours nagellak komt uit in twee nieuwe tinten: een koraalachtige lentekleur en een lila tint! De formule van de lak belooft schokbestendig te zijn en is daarom heel long-lasting. Bovendien zit er een stofje in de lak die ervoor zorgt dat je nagels twee keer zo sterk worden. Het brede kwastje zorgt daarnaast ervoor dat de applicatie geen probleem is!
Verkrijgbaar in de kleuren: n°25 en n°26.

In een lentelook zijn zachte, gekleurde wangen natuurlijk niet weg te denken! De zoete kleurtjes van deze blush zorgt ervoor dat je teint gaat stralen, alsof de zonnestralen je wangen nét hebben gekust. Als je met blush je jukbeenderen laat stralen, die je er meteen een heel stuk gezonder, frisser en stralender uit! Een groot verschil met een klein product!
Verkrijgbaar in de kleur: 16 Rose Coup de Foudre.


Mascara Volume Glamour Max Définition - €13,49
Over mascara kan ik wel heel ver gaan uitweiden, maar ik denk dat dat niet nodig is: De Volume Glamour Mac Définition Mascara zorgt ervoor dat je wimpers tegelijk volumineus en luchtig zijn: door het extreme volume-effect houdt de formule enorm lang en door de zwarte pigmenten bedekt de mascara je wimpers moeiteloos over de gehele lengte: een intense oogopslag is gegarandeerd!




De Paris Sucré-collectie is geweldig voor iedereen die van zachte pasteltinten en snoepjes (en natuurlijk van gebakjes!) houdt. De kleuren zijn zacht, maar brengen je wel wat meer tot leven! De producten van Paris Sucré zullen vanaf nu (midden maart) beetje bij beetje gaan verschijnen bij alle verkooppunten van Bourjois. Ben jij ook zo dol op pasteltinten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten