maandag 5 maart 2012

Catrice Million Styles


Soms is het fijn om je lekker verwend te voelen, alsof je alles kunt krijgen wat je wilt, alsof je een miljonair bent! Jammer genoeg is dat voor maar weinig mensen weggelegd, maar gelukkig zijn er wel een aantal kleinere dingen die je een enorm luxegevoel geven! Catrice brengt binnenkort een collectie uit waarbij jíj je eindelijk eens miljonair kunt voelen! Million Styles richt de aandacht helemaal op je nagels: die gaan namelijk komende lente de show stelen! Kijk snel verder naar de collectie...

Million Styles bestaat uit een kleine lijn van 8 topcoats, elk met een eigen special effect: zo zijn er holografische topcoats, glitter topcoats, flakies, parelmoer topcoats... Noem het maar op! Je kunt sommige topcoats ook afzonderlijk dragen voor een wat natuurlijker effect op je nagels.


C01 No Smoke Without Fire - C02 Million Dollar Baby - C03 Miss Money Penny - C04 Shake It! Flake It!
  • C01 No Smoke Without Fire: voor een coole, zwoele smokey look op de nagels.
  • C02 Million Dollar Baby: zorgt voor glitter, glitter, glitter.
  • C03 Miss Money Penny: dompelt nagels onder in een zacht gouden glans.
  • C04 Shake It! Flake It!: creëert een geweldig 3D juweel-effect.

C05 Return of Space Cowboys - C06 Godfather of Pearl - C07 ¿Holo Qué Tal?! - C08 Have An Ice Day
  • C05 Return of Space Cowboys: garandeert een sprankelend voorkomen.
  • C06 Godfather of Pearl: creëert een subtiel parelglanzend nageldessin.
  • C07 ¿Holo Qué Tal?!: biedt holografische fonkelende glitterpigmenten.
  • C08 Have An Ice Day: tovert een licht glinsterend ijseffect op de nagels.

Million Styles is vanaf half maart tot en met half april verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Misschien is het jullie wel opgevallen: deze collectie valt samen met FeMALE! Sommige filialen zullen beide collecties verkopen, sommige slechts één van de twee. Als je dit van tevoren wilt weten zou ik even bellen! De holografische topcoats hebben allemaal het vernieuwde kwastje (deze is breder dan de oude kwastjes van de Catrice-lakjes) en zullen €2,99 per stuk kosten! Iets duurder dan de 'normale' nagellak van Catrice, maar zeker weten de moeite waard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten