woensdag 7 maart 2012

Marni for H&M


Vanaf vandaag, om precies te zijn straks, om 9 uur 's ochtends (en online om 10 uur!) is het zover: de lancering van Marni at H&M is dan een feit! H&M kennen we natuurlijk allemaal: je krijgt best leuke kleding voor een fijn prijsje, maar vaak zijn de stukken nét wat te basic. Gelukkig voor ons gaat H&M regelmatig een samenwerking aan. Zo zijn in het verleden Jimmy Choo en Versace bijvoorbeeld al aan de beurt geweest, en nu is het tijd voor Marni! Lees snel verder voor een korte indruk van de collectie.



Met de bovenstaande foto's heb ik geprobeerd een beetje een indruk te geven van hoe de collectie precies in elkaar zit: grauwe, taupekleurige kleding wordt gecombineerd met drukke, felle printjes! Een van mijn favorieten van deze collectie is het jurkje op de eerste twee afbeeldingen: ik vind het patroon erg leuk en ik denk dat het jurkje het goed doet als zomerjurkje!
De prijs van de kleding ligt wel een stuk hoger dan de normale collectie: een vest kost bijvoorbeeld €70, tamelijk duur voor H&M, maar de kwaliteit is dan meestal ook een stuk beter dan bij het reguliere assortiment.
Wat vinden jullie van Marni for H&M? En gaan jullie hier, in de webshop je slag slaan om 10 uur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten