zaterdag 1 oktober 2011

Catrice "Big City Life"


Catrice komt, na haar assortiment vernieuwd te hebben, binnenkort met een geweldige Limited Edition waar menig beautylover naar uitkijkt. De aankomende collectie is helemaal geïnspireerd op vier grote wereldsteden met elk haar eigen charme en stijl: Berlijn, London, New York en Sydney! Elke stad is op haar eigen manier vastgelegd in een indrukwekkend make-up palette met elk een bijpassende nagellak! De collectie is niet enorm groot, maar doet daarom zeker niet onder aan alle andere collecties van Catrice! Kijk snel mee en word ook verliefd op deze collectie!

Elk "Big City Life" palette bestaat uit zes poedervormige oogschaduws, twee blushes en een duo-applicator. Om de palettes af te maken zit er in elk palette ook een mini-oogschaduwkwast wat ervoor zorgt dat je altijd een fijne tool bij de hand hebt om je tussendoor op te kunnen maken. De nagellak geeft, zoals we van Catrice onderhand wel gewend zijn, een hele fijne dekking en blijft prima zitten. De kleuren passen perfect bij de kleuren die in de palettes van de bijbehorende steden zitten, waardoor de nagellak ervoor zorgt dat je look helemaal af is! Je zou kunnen zeggen dat de collectie uit vier 'sub-collecties' bestaat, namelijk voor elke stad één mini-collectie!



The Berlin CollectionBerlijn is booming! Deze wereldstad is fascinerend, anders dan andere steden, en vooral een erg populaire stad die met zijn unieke historie telkens haar eigen trends maakt en haar eigen weg gaat met flink wat trots. Dat laatste is de inspiratie geweest van dit palette. De zes oogschaduws hebben warme zandkleuren, bruin- en taupetinten maar daarnaast zit er ook een grijsblauwe kleur en een mooie highlighter in het palette. Sommige kleuren zijn glanzend, sommige hebben een mat effect, wat helemaal matcht met de make-up voor deze herfst! De zachtroze nagellak past natuurlijk perfect bij dit palette.



The London Collection
London is een van de belangrijkste fashion-steden van de wereld, samen met New York, Milaan en Parijs. Veel trends en looks worden hier gevormd en worden over de hele wereld gevolgd, wat London tot een echte hotspot maakt die blijft bloeien! De oogschaduw is vooral gebaseerd op sterke contrasten: blauw en felgeel, gecombineerd met een diepzwarte eyeliner. Color-Blocking alleen voor fashion? No way! De twee blushes in dit palette zorgen voor een zachte, frisse kleur op je wangen. De nagellak is natuurlijk een zachte kleur geel, die perfect matcht met de gele oogschaduw uit het palette!



The New York CollectionNew York, The Big Apple, de stad die nooit slaapt. Dat is het voorbeeld voor kleuren van het New York-deel van de collectie. De kleuren zijn vooral gebaseerd op wolkenkrabbers, VIP's, en het mooie, spannende nachtleven van New York. In New York kunnen dromen werkelijkheid worden! De oogschaduws van New York zijn vooral kleuren waarmee je een prachtige Smokey Eye kunt creëren die perfect aansluit op het uitgaansthema van dit palette. De twee blushtinten zijn wat opvallender dan de tinten in de andere palettes, omdat dit palette toch wel het extreemste is van de vier. De duifblauwe nagellak past goed bij het wolkenkrabber thema.


 

The Sydney Collection
Sydney is een stad waarmee ik eigenlijk niet zo bekend ben. Natuurlijk, Sydney is een prachtige, grote wereldstad, maar er wordt normaal gesproken niet zoveel aandacht aan besteed. Catrice zet Sydney eens in de spotlights en dat vind ik een geweldig initiatief! Het leven in Sydney draait vooral om zon, zee en strand! Waan je in een heerlijk, warm klimaat en denk aan de kleuren van de ondergaande zon! De zes oogschaduwtinten in roze, nude, taupe en bruintinten, wederom met zowel matte als glanzende kleuren, zorgen ervoor dat je een prachtige, romantische look kunt maken! De nagellak heeft een prachtige taupe-kleur die je niet vaak ziet in nagellakwereld, maar die perfect past bij Sydney!


Bij Big City Life hebben palettes en lakjes geen speciale namen: ze zijn 'gewoon' naar de stad vernoemd. De oogschaduws en de Blushes echter hebben wel ieder namen die een perfecte connectie hebben met de stad. Denk bijvoorbeeld aan Picadilly Circus en Tower Bridge in het London-palette, Berlin Wall in het Berlijn-palette, Times Square in het New York-palette en Opera House in het Sydney-Palette!
De oogschaduwpaletten kosten elk €6,99 en de nagellak kost €2,49 per stuk. Big City Life is te koop van half oktober tot en met eind november!

Ik ben in ieder geval héél enthousiast voor deze collectie, en hoewel ik vooral gek ben op London (niet zozeer het palette, maar wel de stad), wil ik eigenlijk de hele collectie wel hebben! Het design is in ieder geval prachtig en het zijn mooie, basic palettes met mooie kleuren! Ik ben in ieder geval enorm benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten