vrijdag 7 oktober 2011

Essence Vampire Love

 

True Blood, The Vampire Diaries en Twilight zullen jullie zonder twijfel wel kennen. Wij mensen zijn dol op vampieren, en dat zien we de laatste tijd goed terug als we kijken welke series of films het meest populair zijn onder het publiek. Het is alweer najaar en dat merken we weer aan de wat gure temperaturen buiten, en langzamerhand verdwijnt ons mooie zomertintje. Iedereen wordt wat bleker en you all know dat vampieren natuurlijk ook een spierwitte huid hebben. Essence heeft hier handig op ingespeeld door in november een collectie uit te brengen die volledig geïnspireerd is op vampiers, mysterieuze nachten en oneindige liefdes (en natuurlijk de bijbehorende filmscènes). Bloedrode lippen met een bleke huid, dat belooft wat!



 

EYESHADOW PALETTE - €3,79
Koele tinten bij een koele, bleke huid, dat is wat er is gedacht bij het kiezen voor de kleuren in dit palette. De zes kleuren die voor een aardig contrast kunnen zorgen (je kunt met de verschillende kleuren je look namelijk zo licht of donker maken als je zelf wilt!) geven je gegarandeerd een magische en mysterieuze oogopslag. Het palette bevat twee roze-tinten, twee grijs-tinten, een wit-achtige highlighter en een mosgroene kleur, die alleen of in combinatie met elkaar gevariëerd kunnen worden van subtiel tot héél intens.
Verkrijgbaar in de kleur:
01 Love at First Bite


 

VOLUME LASH POWDER - €2,99
Een poeder om ervoor te zogen dat je wimpers meer volume krijgen? Why not, dacht Essence. Als poeder in je haar ervoor zorgt dat je haar meer volume krijgt, waarom zou zoiets dan niet werken op je wimpers? Het volume wimperpoeder zorgt voor een verleidelijke look en zorgt voor extra lengte en volume. How to use? Breng een laagje mascara aan, laat dat even drogen, breng vervolgens een laagje volumizing lash powder aan, en breng daar overheen een tweede laagje mascara aan! Een must-have voor de liefhebbers van dramatische lashes.
Verkrijgbaar in de kleur:
01 Eye Need You



SHIMMER POWDER - €2,99 || LIPSTAIN - €1,99 || BLUSH GELÉE - €2,49
Een speciale collectie zou zo speciaal nog niet zijn als er geen producten in zouden zitten die je niet vaak in een normaal assortiment van een cosmeticamerk tegenkomt. In deze collectie zijn dat een highlighter, die je huid ook in de winter heerlijk laat stralen, een lipstain, die ervoor zorgt dat je de hele dag een mooie rode of roze tint op je lippen hebt, en de blush gelée, die ervoor zorgt dat je er niet zó bleek uit ziet dat het lijkt alsof je geen lucht meer krijgt. Allemaal prachtige producten die je look nét even dat beetje extra geven!
Verkrijgbaar in de kleuren:
Shimmer Powder: 01 Lil'Vampire
Lipstain: 01 Bloody Mary & 02 True Love
Blush Gelée: 01 Bloody Mary
 


NAIL POLISH - €1,79
Nieuwe nagellak zorgt er vaak voor dat mijn hart op hol slaat, en bij deze varianten is dat zeer zeker gelukt! De vijf prachtige, aparte nagellakkleuren met verschillende effecten zorgen ervoor dat je nagels een extra vampy touch krijgen! De kleuren zijn totaal niet standaard en elk lakje heeft zo z'n eigen effecten. I like them!
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Gold Old Buffy
02 Into the Dark
03 True Love
04 The Dawn is Broken
05 Hunt me if You Can



EAU DE TOILETTE - €6,99
Een eau de toilette (en trouwens ook een 'normaal' parfum)  is iets dat we niet vaak tegenkomen als er ergens een limited edition uitkomt, maar Essence laat zien dat parfum net zo goed thuishoort in het rijtje van mooie beauty-producten! De geur uit deze collectie schijnt mystiek, sensueel en betoverend te zijn. Apart? Zeer zeker!


Ik ben in ieder geval al erg benieuwd naar deze collectie van Essence! Er komen niet enorm veel 'gekke' producten uit, maar wat ik op de productfoto's kan zien zijn de nagellakjes zeker niet alledaags en daar ga ik dus zeker even naar kijken! Ook ga ik zeker eens aan de eau de toilette snuffelen om te kijken wat Essence ervan heeft gebakken. Ik ben heel erg benieuwd naar de pigmentatie van de oogschaduw en de blush gelée! Vampire's Love is verkrijgbaar bij Kruidvat in november 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten