zaterdag 22 oktober 2011

Catrice Welcome to Las Vegas


Las Vegas, je houdt ervan, of je vindt het verschrikkelijk. Na de Big City Life-collectie van Catrice is het tijd voor de Welcome to Las Vegas-collectie, die geheel gebaseerd het imago van de stad. Als de zon ondergaat verandert deze stad in het midden van de woestijn in een waar spektakel met geweldige shows, verleidelijke showgirls, pin-up-girls en veel felle lichtjes! En vergeet natuurlijk de spectalulaire casino's niet! In Las Vegas ben ik zelf twee keer geweest, en ik was elke keer weer overwhelmed door de sfeer in de stad! Heerlijk! Vandaag laat ik jullie zien wat jullie kunnen verwachten aan het einde van dit jaar, een collectie gebaseerd op het showleven in Las Vegas! Lees snel verder.




DUO LIPGLOSS - €3,99
Showgirl-lippen zijn niet af zonder lipgloss! Met deze duo-lipgloss creëer je opvallende lippen in twee eenvoudige stappen! De basiskleuren zijn spannende roodtinten die zorgen voor een langedurige, intensieve lipkleur. De metallic highlighters in goud, brons en platina geven je lippen die glamourous touch.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Lovely Sinner
C02 Welcome to Glitz and Glamour
C03 Let Me Seduce You



LASHES FOR SHOW DOWN - €3,99 // LIQUID LINER - €3,79
Zonder verleidelijke ogen is een showgirl-look niet mogelijk. De dramatische en expressieve nepwimpers zorgen voor een opvallende oogopslag. Ze geven elke vrouw de meest sexy ogen die haar de ster van de show maken. De Liquid Liner benadruk je ogen door er een mooi accent aan te geven en je look een perfecte finish te geven. De liner heeft gouden glanspigmenten en heeft een fijne kleur die zorgt voor een nauwkeurige applicatie.
De Liquid Liner is verkrijgbaar in de kleur:
C01 Drama Queen



ABSOLUTE EYE COLOUR QUATTRO - €4,49
Deze oogschaduws met gouden en bijna-zwarte kleuren zorgen voor een near-smokey look. Met de zijdezachte en hoog gepigmenteerde texturen creëer je een indrukwekkende ooglook met fijne effecten die de hele nacht lang perfect blijft zitten.
Verkrijgbaar in de kleur:
C01 Curtain Up!



SHIMMERING POWDER - €4,99 // TRANSPARENT FIXING POWDER - €3,99
Bij Las Vegas denk ik meteen aan glitter en glamour, en dat dacht Catrice blijkbaar ook! De shimmering powder geeft je gezicht en lichaam een subtiele glans die vooral mooi is in het kunstlicht (maar ook zeker in het zonlicht). Het transparent fixing powder zorgt ervoor dat je make-up de hele nacht mooi blijft zitten!



NAIL LACQUER - €2,49
Elke diva heeft een perfecte styling tot in de toppen van haar vingers! Deze intense, adembenemende kleuren met lange houdbaarheid dekken heel gemakkelijk en zorgen ervoor dat je lak langdurig op je vingers blijft zitten. Of je nou kiest voor rood, goud of zwart of blauw, deze nagellak staat garant voor een sterrenimago!
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Lovely Sinner
C02 Alluring Night
C03 Star of the Show
C04 Drama Queen

Deze collectie van Catrice is van half november tot en met eind december verkrijgbaar bij Kruidvat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten