dinsdag 3 januari 2012

Tip: The Body Shop Sale


In de blogwereld zijn we afgelopen dagen doodgegooid met de geweldige After-Christmas-sale van Lush, waardoor we bijna zouden vergeten dat er ook nog heel veel andere mooie merken zijn die op dit moment sale hebben! Zo heeft ook The Body Shop -zoals elk jaar- een heerlijke sale waarin je veel van je favoriete producten voor een heel fijn prijsje kunt scoren! Daarnaast heeft de gehele kerstcollectie ook een heel fijn prijsje gekregen, waardoor het zeker even de moeite waard is om in de winkel of op hun webshop langs te gaan! Lees snel verder!


Er zit een mooie korting op de seizoenslijnen en de cadeausets, wat betekent dat een bodybutter van de kerstcollectie nog maar 10,50€ kost in plaats van de normale 15€. De kerstcadeau's zijn normaal gesproken al een stuk voordeliger dan de aanschaf van losse producten, dus met die extra korting wordt het vrij voordelig. Als je fan bent van deze producten, zou ik dus zeker even een kijkje gaan nemen, want je krijgt nu bijvoorbeeld producten ter waarde van 49€, voor maar €27,30! Als je een Love Your Body-card hebt, krijg je bovenop de sale-prijs nog eens een extra 10% korting!



Ik ga komende week zeker even kijken bij The Body Shop! De mooie Smokey Eye Kits uit de kerstcollectie kosten nu nog maar 13,50€ in plaats van de normale 27€ en dat is toch een aardig verschil! Daarnaast zijn de cadeausets erg aantrekkelijk, vooral de heerlijke sets van de kerstcadeaus! Zeker even een kijkje gaan nemen als je de mogelijkheid krijgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten