maandag 23 januari 2012

Catrice Nymphelia


Het nieuws over Catrice blijft maar komen en het is best lastig om dat allemaal bij te benen (vooral als ik ook nog over andere dingen wil schrijven), maar het is weer bijna zo ver: Catrice komt weer met een mooie Limited Edition-collectie! Ditmaal is de collectie geïnspireerd op de zachte maar toch mystieke wereld van de nimfen: natuurgodinnen! De collectie bestaat dan ook uit mooie bostinten die zorgen voor natuurlijke maar toch moderne en sensuele productkleuren. Kijk snel verder voor deze mooie collectie!



Lashes To Kill Black-Green Eye-Opening Effect Mascara - €3,99 en Eye Liner Pen - €2,99
Mooie wimpers zijn de perfécte manier om iemand te verleiden! Met deze mascara, die adembenemend volume en sensationele lengte met een mooie krul beloofd, zorg je ervoor dat je ogen betoverend mooi zijn! Deze mascara is de meest populaire mascara die in het assortiment zit, maar dit keer zit er een mooie limited kleur aan verbonden: diep groenzwart! De Eye Liner Pen heeft zo'n zelfde kleur: een bijna zwarte kleur die geïnspireerd is door het groen uit de natuur! De eyeliner heeft een vilten top die ervoor zorgt dat je je liner strak en vlekkeloos kan aanbrengen. Ik combinatie met de mascara krijg je prachtige, mysterieuze ogen!
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Black-Green (mascara) en 060 Black-Green (eyeliner).



Lashes To Mystify - €3,99
Expressieve falsies maken je ogen nét wat meer dan ze al zijn met een mooie look! Geïnspireerd door de natuur (zwaluwstaarten!) geven ze iedereen iets unieks, en gecombineerd met mooie donkergroene kleuren krijg je een mooi bos-achtig effect op je ooglid!



Intensif'Eye Wet&Dry Shadow - €3,79
Volle en levendige kleuren vol vreugde! Deze Baked oogschaduws zijn elk een combinatie van drie kleuren voor een heldere 3-dimensionale look. De combinatie tussen bruin- en groentinten zorgt voor een sprookjesachtige look met een mooi accentje. De Intensif'Eye oogschaduws kunnen zowel droog als nat aangebracht worden: bij droog gebruik krijg je een subtiel effect, en vochtig geven ze een intensere, krachtig kleur!
Verkrijgbaar in de kleuren: 020 Charly's Chocolate Factory, 040 Have You Seen Alice?.



Smokey Eyes Set - €4,49
Mysterieus, smokey en vol mysterie: deze nieuwe lichte smokey-eyes set geeft je een garantie voor een mooie, expressieve look op je oogleden! Met de vier op elkaar afgestemde (mos)groene tinten en dubbele applicator heb je in een handomdraai een mooie smokey eye in elkaar gezet voor een feestelijke gelegenheid, maar je kunt ook met gemak een vrij natuurlijke look maken voor elke gelegenheid! Multifunctioneel dus!



Unbeleaf'able Blush - €4,49
Een gemarmerde blush is wat we hier zien: de gebakken blush geeft je huid een natuurlijke en gezonde uitstraling dankzij de combinatie van rood- oranje en nude-tinten. Het resultaat is een frisse en stralende huid alsof je 's ochtend bij het opkomen van de zon lekker door het bos hebt gelopen!
Verkrijgbaar in de kleur: C01 Dancing Nymphs.



Lip Colour Cream - €3,79
Een lip colour cream is een mooie lipgloss die zorgt voor verbluffende glanseffecten op je lippen: de colour creams in drie mooie kleuren geven je lippen een prachtige, natuurlijke glans. De glossjes hebben een aangename romige textuur, verwennen je lippen en zorgen voor een oogverblindende look!
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Spring Kiss, C02 Blossom, C03 Nymph's Glow.



Ultimate Nail Lacquer - €2,49
Catrice nagellak is tegenwoordig wel bekend als geweldige low-budget nagellak! De lakjes beloven een langhoudende textuur, ultieme dekking en een prachtige glans! De nagellaktinten van Nymphelia zijn wederom geìnspireerd door de kleuren uit de natuur en en vormen een mooi contrast met zachte nude-tinten. Dankzij het brede kwastje kan de nagellak zonder problemen zorgvuldig worden aangebracht!
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Be Pool, 670 It's Rambo no. 5, 690 Fred Said Red, 710 Dulce & Havanna, 830 Salmon & Garfunkel.




Nymphelia is een prachtige collectie met flink wat natuurtinten en ik denk dat het een mooie collectie is voor degene die een mooie basis willen creëren! Als jullie eerder al goed hebben opgelet zullen een aantal kleuren uit deze collectie jullie bekend voorkomen: een gedeelte van Nymphelia wordt namelijk in het vaste assortiment opgenomen, yay! De kleurnamen zonder de 'C' ervoor zullen in het vaste assortiment verschijnen, dus als je een van die producten op het oog hebt hoef je niet zo hard te rennen! Nymphelia is verkrijgbaar in Februari en Maart 2012!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten