woensdag 4 januari 2012

Essence Crystalliced


Eergisteren hebben jullie de nieuwe collectie van Catrice al kunnen zien, en aangezien die collecties vrijwel altijd samenvallen met collecties van Essence, is het dus ook tijd voor de collectie van Essence voor het begin van dit jaar! Crystalliced is volledig gebaseerd op het weer dat wij hier in Nederland een beetje missen deze winter: dansende sneeuwvlokken en ijskristallen, die op bevroren ramen te vinden zijn! De collectie omvat dus het winterse landschap met haar ijzige, koele tinten: pasteltinten, glinstereffecten en mooie texturen zorgen voor het ultieme wintergevoel wat je make-up betreft! Lees snel verder om de hele collectie te zien!



Liquid Eyeshadow - €2,29
Je ogen mogen deze winter sprankelen als ijskristallen, en daar helpt deze mooie vloeibare oogschaduw goed aan mee! De oogschaduw, die in vier winterse kleuren te verkrijgen zijn, zorgen voor een mooie frosty look op je ogen! De zachte textuur zorgt ervoor dat de oogschaduw gemakkelijk met je vingers aan te brengen is, en de glanspigmenten in de oogschaduw laten je ogen prachtig stralen!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 It's a Snow-Woman's World, 02 Ice Eyes Baby, 03 Ice Crystals on My Window, 04 Iced Age Reloaded.



Mascara Topper - €2,29 en Liquid Highlighter - €2,49
Een mascara topper is een soort topcoat voor over je mascara heen -iets dat we in beautyland niet vaak tegenkomen-, die door zijn textuur highlights en witte glinsterdeeltjes creëert als je hem over je mascara aanbrengt. De vloeibare highlighter heeft hetzelfde principe als de vloeibare highlighter van Catrice: de glimmende vloeistof smelt samen met je huid en zorgt voor een mooie glans op je huid! Deze highlighter zit in een potje dat vergelijkbaar is met een nagellak, waardoor je het product gemakkelijk en heel precies aan kunt brengen.



Glitter Froster - €2,29
De Glitter Frosters zijn weer iets waar we qua naam nog niet eerder van hebben gehoord, maar ze creëren een prachtige, glanzende highlight op je ogen, lippen of gezicht, die je doen denken aan mooie sneeuwvlokken. Je look wordt zo ineens een heel stuk ijs-achtiger, maar wordt ook meteen heel feestelijk!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Frosted Champaign, 02 Diamond Dust.



Lipgloss - €1,79
Deze lipglossen in mooie pastelkleurtjes zorgen ervoor dat je eindeloze mogelijkheden hebt om je look af te maken! De lichte, glossy structuur van de glossjes zorgen ervoor dat je lippen een verleidelijke glans krijgen, samen met de verzorging die je nodig hebt in de koude wintermaanden.
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 It's a Snow-Woman's World, 02 Diamond Dust, 03 Ice Crystals on My Window.



Nail Polish - €1,79
Een sneeuwballengevecht is pas helemaal af als je nagels mooi matchen met de winterkleuren van je omgeving! De vijf mooie pasteltinten met hoogglans zorgen voor een fijn wintergevoel. De shimmer in de nagellak en de longlasting formule zorgen ervoor dat je nagels alle aandacht naar zich toe trekken!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 It's a Snow-Womand's World, 02 Ice Crystals on My Window, 03 Iced Age Reloaded, 04 Ice Eyes Baby, 05 Frosted Champaign.



Nail Sticker - €1,29
Nagelstickers zijn perfect als je houdt van mooie nail-art, maar zelf niet zo goed bent met het friemelwerk, of geen zin hebt om veel tijd te besteden aan je nagels. De nagelstickers met de ontwerpen van sneeuwvlokjes en ijskristallen maken de nagellak hélemaal af en zorgen ervoor dat je nagels nog frostier eruit komen te zien dan ze nu al doen!


Crystalliced is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari en februari 2012. De collectie heeft dus een aantal mooie pasteltinten en ik ga zeker even kijken naar de champagnekleurige producten, puur omdat ik dól ben op die kleur in make-up!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten