woensdag 25 januari 2012

Essence Get BIG Lashes


Elke beautylover zweert bij een perfecte mascara die de tekortkomingen van haar wimpers perfect aanvult! In onze ogen zijn de perfecte wimpers extreem lang, volumineus en mooi gekruld. In februari lanceert Essence drie nieuwe volume-mascara's in de "get BIG!"-trendeditie. Deze fijne formule en innovatieve mascara-borstels zorgen voor de belangrijkste effecten voor mooie wimpers! Lees snel verder om de drie nieuwste mascara's van Essence te bekijken!



Volgens velen is het belangrijkste aspect aan mascara de volume! Daarom zijn deze drie mascara's vooral gebaseerd op het creëren van volume, met een fijn zij-effect bij elke mascara. De Volume Boost Mascara heeft een dramatische, brede borstel waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder de wimpers zwaar aan te laten voelen. De Volume and Curl Mascara belooft een verbluffend volume en mooi gekrulde wimpers door het kromme borsteltje. Het flexibele borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers van top tot teen van mascara voorzien zijn. De Volume Boost Mascara Waterproof zorgt ervoor dat je mascara door wind en weer op zijn plek blijft zitten en de hele dag door een perfect opgemaakte look verzorgt.

De Volume Boost mascara en de Volume and Curl mascara kosten €2,29 per stuk en de Volume Boost Mascara Waterproof kost €2,49. De collectie is in Februari verkocht en daarna zullen de mascara's in het vaste assortiment van Essence worden opgenomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten