maandag 2 januari 2012

Catrice Hidden World


Dromerig en zacht, maar toch ook een tikkeltje mysterieus. Subtiel, maar toch aanwezig. Daar draait de nieuwe collectie van Catrice helemaal om! De Hidden World-collectie van Catrice laat begin dit jaar de grenzen tussen je droomwereld en de werkelijkheid vervagen met mooie poederroze en aardbruine tinten, met mooie metallic effecten en een mooie samenhang qua kleuren! De collectie is heel geschikt als mooie basis qua make-up, en is verleidelijk, vrouwelijk en toch luchtig. Het kleurspel van warm en koud laat je gezicht knallen! Kijk snel verder voor deze mooie collectie!



Made To Stay Eye Soufflé - €3,49
Made To Stay Eye Soufflé's hebben we al eerder gezien in de collecties van Catrice. De oogschaduwsoufflé's voelen licht en luchtig aan op je oogleden. Breng de romige en langhoudende oogschaduw aan met een kwastje of met je vingertoppen. Met deze kleuren kun je zowel zachte accenten als mooie overgangen creëren met de bleekroze en warmbruine nuances, die talloos te combineren zijn.
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Wood You Follow Me?, 02 Yes, I Wood!, 03 Rosy&Cosy.



Liquid Metal Gloss - €3,79
In de fashion-industrie zagen we afgelopen jaar al dat metallic kleuren helemaal hot waren. Deze trend is nu ook overgewaaid naar beautyland, waar mooie metaal-finishes nu hun thuis vinden! De glossjes van Catrice zijn als het ware gemaakt van vloeibaar metaal, en zijn een ware must-have voor verleidelijke lippen. Dit seizoen is het de beurt aan roze, rode fruittinten en warmbruin, die mooie accenten leggen op je lippen en zowel vocht inbrengen als je lippen verzorgen.
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Yes, I Wood!, 02 Walk On Air, 03 Rosy&Cosy.



Blush Mousse - €3,79 en Illuminating Base - €3,99
Een look is tegenwoordig niet meer af zonder een mooie blusher en een mooie -vaak vergeten- highlighter! Bij deze collectie kiest Catrice om een mooie, zachtroze blush mousse uit te brengen, naast een vloeibare highlighter! De mousse breng je als laatste aan voor een mooie, zachte blos op je wangen, terwijl de vloeibare highlighter enorm veelzijdig is! Varieer door je highlighter eens onder je foundation aan te brengen, een andere keer eroverheen, en nog een andere keer gemengd! Eindeloos variëren voor een gezonde glow!



Nail Lacquer - €2,49
Ik heb het al vaker gezegd, maar Catrice zou zichzelf niet zijn als er geen prachtige nagellakkleuren werden gelanceerd! Bij deze collectie is er gekozen voor heavenly witte, en zachte aardse tinten. Alle tinten zijn warm: zowel de abrikooskleur, de bruinkleur als de witte kleur hebben maar een doel: je nagels prachtig omtoveren! De langhoudende finish en perfecte dekking -zoals we gewend zijn van catrice- maken de nagellak tot echte must-haves voor de winter en de lente!
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 White And Seek, 02 Walk On Air, 03 Wood You Follow Me?.



Secret Mirror - €3,29
Onderweg is het vaak lastig om je look een mooie touch-up te geven, en vaak is het ook vervelend als je handspiegel gaat krassen. Catrice kiest daarom voor een mooi spiegeltje in een wit, beschermend hoesje! Perfect tegen krassen, maar toch heb je je spiegeltje lekker dichtbij!




Catrice verrast ons dus weer met een aantal mooie producten, en ik ben heel benieuwd hoe ze er in real uit gaan zien! De collectie is niet groot, maar dat betekent niet dat we geen mooie keuze hebben! Ik ben vooral benieuwd naar de illuminating base, de highlighter dus! Tot nu toe heeft alleen MAC een dergelijk product (namelijk Strobe Cream) in het assortiment, dus ik ben benieuwd of dit een mooie, betaalbare variant gaat worden! De collectie is januari 2012 te koop, dus dat betekent dat je -als het goed is- meteen naar de winkel kunt rennen om wat te scoren! Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten