vrijdag 9 december 2011

Essence Add On Magic


Dat Essence deze maand met een grote, feestelijke collectie genaamd Circus Circus komt, wisten jullie natuurlijk al, maar ik denk dat het nog een kleine verrassing is dat er deze maand nóg een mooie, glamourous collectie van Essence verschijnt, genaamd Add On Magic! Een magische collectie die je geheel in stijl de feestdagen laat in gaan. De Add On Magic collectie bevat alléén nagellak! Voor veel meiden zal dat dus een ware droomcollectie zijn, aangezien de lakjes allemaal anders dan normaal zijn! Lees snel verder om te kijken wat er allemaal bij deze collectie te krijgen zal zijn.



CRACKING TOP COAT - €1,79
Als er íets is op nagellak gebied dat we in 2011 veel hebben gezien, is cracking nagellak, die als het ware splijt wanneer je deze aanbrengt. Wanneer je deze kleur over een andere kleur aanbrengt, zul je een geweldig effect krijgen! Het leuke aan deze topcoats is dat er ook kleuren verkrijgbaar zijn die anders dan normaal zijn: je zult niet zo heel vaak witte crackle-polish tegenkomen!
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Crack Me Black
02 Crack Me White
03 Crack Me Blue
04 Crack Me Silver



SPECIAL EFFECT TOPPER - €1,79
Je kunt je nagellak altijd ´gewoon´ aanbrengen, als een mooi, creamy lakje, maar wil je toch wat meer bling-bling op je nagels, dan valt je keuze snel op een prachtige topper! Zo hebben de special effect toppers van Essence mooie, grove flakes in verschillende kleuren die je saaie kleurtje ineens een spannende twist geven. Perfect om je mooie partylook voor de feestdagen mee af te maken! In het gewone assortiment van Essence zitten volgens mij al een aantal van deze lakjes, maar speciaal voor deze collectie zijn er nieuwe kleuren en vormen bedacht!
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 It's Purpilicious
02 Circus Confetti
10 Glorius Aquarius
11 Disco Disco



MAGNETICS NAIL POLISH - €1,99
Naast de crackle polish is ook magnetische nagellak dit jaar een grote hit geweest! Al eerder dit jaar heeft Essence al een mooie collectie met alleen magnetische nagellak uitgebracht, en door het grote succes zullen ze ervoor hebben gekozen om ook een aantal mooie varianten in deze collectie uit te brengen. Magnetische nagellak is namelijk best magisch, ga er met een magneetje over en de kleur en vorm veranderd! 
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Miracle Shine!
02 Hex Hex!
03 Magic Wand!
04 Mystic Wish!



MAGNEET - €1,79
Magnetische nagellak is niks speciaals zonder... Juist, een magneetje! Essence heeft het weer erg handig aangepakt door het je gemakkelijk te maken: Heb je nog geen magneetje in huis, dan kun je dit magneetje gemakkelijk meenemen! Het magneetje heeft een langwerpige vorm zodat je gemakkelijk strepen kunt 'trekken' op je nagellak. 


Add On Magic is deze maand te koop bij alle verkooppunten van Essence. Let op: dit is een limited edition, wat betekent dat áls de producten eenmaal op zijn, ze niet meer worden aangevuld. Als je iets wil hebben, moet je er op tijd bij zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten