vrijdag 11 november 2011

Trind op de Margriet Winterfair


Tijdschrift Margriet organiseert al elf jaar een speciale winter fair, die wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht van vrijdag 18 t/m donderdag 24 november. Je kunt de Winter Fair zien als een locatie voor een gezellig dagje uit, waar je helemaal in de stemming van de feestdagen en wintermaanden kunt komen en waar veel gezellige activiteiten plaatsvinden, zodat je jezelf de hele dag goed kunt vermaken. Dit jaar staat ook Trind op de Winter Fair, en aangezien jullie onderhand wel weten dat ik helemaal gek ben op Trind, leek het me leuk om dit nieuwtje met jullie te delen!

Deze Fair is namelijk niet alleen een leuke winterbeurs, maar je kunt ook workshops volgen, naar modeshows, proeverijen, kookdemonstraties, optredens van artiesten en ontmoetingen met acteurs. Daarnaast kun je natuurlijk ook kerstshoppen, en laten wij daar nou net van houden! Op de komende beurs zal Trind haar brede productassortiment voor hand- en nagelverzorging presenteren vanaf een prachtige stand. Op alle beursdagen organiseert Trind meerdere malen per dag leuke workshops zodat de bezoekers zelf kennis kunnen maken met het Perfect System, de Caring Colour-lijn en de nieuwe Keratin Treatment.



Naast de leuke workshop zal Trind op de beurs speciale aanbiedingen geven en daar bovenop zullen er extra tijdelijke aanbiedingen zijn, waardoor het proberen van Trind wel erg aantrekkelijk wordt. De Winter Fair is dagelijks open van 10.00 tot 18.0, en de Trind stand is te vingen in hal 1 (standnummer 1254). Bij deze nodigt Trind je van harte uit om hun stand te bezoeken!
Naast Trind zijn er nog vele andere leuke merken en webshops op de Winterfair aanwezig, waar je ook heerlijk kunt shoppen. Als je de mogelijkheid hebt, zou ik zeker een bezoekje brengen.

Dit artikel is alweer het 200e artikel dat we hebben geplaatst op Bellissima, en dat was zeker niet gelukt als jullie niet waren blijven volgen en lezen! Heel erg bedankt daarvoor! Binnenkort zal ik kijken of ik een leuke actie voor jullie kan organiseren, als de huidige winactie is afgelopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten