vrijdag 18 november 2011

Dior Holiday 2011 palettes


De meeste luxe merken zijn voor mij normaal gesproken te hoog geprijsd om er regelmatig producten van te kopen, maar voor een speciale gelegenheid vind ik het geweldig om mezelf eens te trakteren op een mooi, luxe product. De feestdagen zijn zeker geslaagd voor zo'n traktatie, en de meeste merken spelen daar heel fijn op in door prachtige, limited edition producten uit te brengen. Dit jaar heeft Dior, een van mijn favoriete luxere merken, een aantal prachtige palettes in hun kerstcollectie zitten die ik graag met jullie deel. Lees snel verder voor de prachtige producten!

Kerstcollecties zijn altijd prachtig, maar Dior maakt er wel wat heel moois van: een prachtig, chique doosje met een mooie strik met een hangertje met 'Dior' erop. Prachtig! Palettes zijn daarnaast ook altijd heel functioneel, want je hebt eigenlijk meteen een mooie look in een doosje zitten. De producten uit deze collectie hebben veelal vrij natuurlijke kleuren, die voor iedereen erg goed te gebruiken zijn.



Holiday Eye Palette - €46,50 (limited edition)
Het Eye Palette is meteen al een beauty met mooie, natuurlijke kleuren die eigenlijk bij elke huid- en oogkleur goed passen. De kleuren kun je zo licht en zo donker aanbrengen als je zelf wilt, waardoor je je look kan variëren van heel naturel naar een mooie smokey eye. Een mooie, donkerbruine eyeliner mag daarbij zeker niet ontbreken, en ook deze dit in het palette. Om het geheel af te maken zit er een mooie applicator in voor zowel de oogschaduw als de gel-liner.


Holiday Lip Palette - €46,50 (limited edition)
Naast de natuurlijke oogschaduwkleuren heeft Dior gekozen voor wat opvallendere lipkleuren in mooie koele- en warme rozetinten. In dit palette zit een hydraterende lipbalm, twee kleuren roze lipstick en een mooie, roze lipgloss. Ook bij dit palette zit een fijne applicator, waarmee je je lipproducten heel precies kunt aanbrengen.



Mini Brush Set - €62,50 (limited edition)
Met de kwasten van Dior heb ik zelf geen ervaring, maar ik heb vaker gelezen dat de kwasten zeker aanraders zijn! Ik word dus in ieder geval al tamelijk warm van deze mooie kwastenset. In de set zitten onder andere een foundationkwast, een blushkwast, een oogschaduwkwast en een fijne lip-kwast!



Deluxe Holiday Palette - €77,50 (limited edition)
Het duurste, maar zeker ook het mooiste product uit de collectie is deze mooie look-in-a-box, als ik het zo mag noemen. In dit palette is alles te vinden om een mooie look te kunnen creëren: in het palette zit onder andere een hydraterende lipbalsem, twee mooie lipsticks, een blush of bronzer, drie oogschaduwkleuren en een diepzwarte gelliner, twee mooie applicatoren voor de producten en om je look helemaal af te maken, zit er een mooie Diorshow Iconic mascara in het palette!


Deze Dior producten zijn zeker niet goedkoop, maar het is zeker een prachtig cadeautje om te vragen -of jezelf te geven- voor kerst of sinterklaas! De producten zijn inmiddels verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht en de palettes zijn maar tijdelijk verkrijgbaar, dus als je een mooie product ertussen ziet: sla je slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten