vrijdag 25 november 2011

The Beauty Bakery: Solid Perfumes


Sommige webshops hebben producten die zó enorm populair zijn dat iedereen weet wat je bedoelt als je de naam ook maar noemt, maar er zijn ook producten die een beetje in hun schaduw vallen, maar eigenlijk ook zeker een beetje meer aandacht verdienen! Zo is dat ook met de Solid Perfumes van TheBeautyBakery, want hoewel de webshop meer bekend is door de leuke zeepjes met cupcake- en taartvormen, moeten we deze fijne parfums zeker niet vergeten. Daarom ga ik vandaag mijn twee heerlijke Solid Perfumes van deze webshop met jullie delen. Enjoy!




Solid Perfumes worden volgens mij een beetje vermeden in beautyland. Ik lees er veel minder over dan over 'normale' parfums, en dat is eigenlijk best jammer, want parfum in vaste vorm heeft flink wat fijne eigenschappen die eigenlijk ook wel heel handig zijn. Zo zitten deze solid perfumes boordevol lekkere sheabutter en amandelolie, die natuurlijk heerlijk verzachtend zijn voor je huid! Een gewoon parfum bevat alcohol die je huid een beetje uitdroogt, maar deze parfums voeden je huid zelfs een beetje.




Nog een heel fijn voordeel van Solid Perfumes: ze zijn heel gemakkelijk mee te nemen! Geen gesleep meer met glazen flesjes, met de kans dat deze breken, maar gewoon een lief, schattig metalen blikje meenemen in je tas, die niet kan lekken! De parfums zijn dus verpakt in leuke blikjes met op de deksel een sticker met de naam van het parfum. De blikjes zijn trouwens ook best groot: ze hebben een doorsnede van een centimeter of twee en zijn zeker anderhalve centimeter hoog! Je krijgt dus lekker veel product voor je geld. De twee geurtjes die ik heb heten Angel Wings en Sugar Pie.



Laten we beginnen met Angel Wings. Deze solid heeft de geur van een mix tussen een babypoeder en een heerlijke, zachte vanille-frosting, die je rechtstreeks op je cupcakes kan aanbrengen. Ik ruik vooral de vanille in de geur, maar de geur wordt als het ware doorbroken door een zacht poedergeurtje, die de geur op een of andere manier toch een beetje meer spice geeft. De geur is wat zoetig, maar zeker niet té zoet: je kunt het geurtje een beetje dromerig noemen. Een lekker, warm geurtje.



Sugar Pie lijkt qua uiterlijk toch wel op Angel Wings, maar daar moet je niks uit afleiden: de geur is totaal anders! Waar Angel Wings een spiced vanille-geurtje geeft, ruikt Sugar Pie heel duidelijk naar... bubblegum! Bubblegum, met een vleugje suikerspin, als je het mij vraagt. De geur is dus heerlijk zoet, meisjesachtig, maar toch ook bloemig op een of andere manier, en dat kan goed kloppen: de ondertoon van de geur is zacht bloemig, met noten van vanille, jasmijn, zoete rode vruchten en cupcake-frosting. Een heerlijke, frisse, maar toch zoete geur! Heerlijk.

De geurtjes zijn echt heerlijk! Heel anders dan 'echte' flacon-parfums, maar ze zijn heerlijk om als subtiel geurtje te dragen, maar het is ook heerlijk om het potje gewoonweg open te zetten naast je als je aan het werk bent (zoals ik nu ook heb). De geurtjes blijven goed zitten, maar als de geur wat wegtrekt, kun je natuurlijk altijd wat bijsmeren, het is het geurtje van een parfum, met het gemak van een lipbalsem! De Solid Perfumes zijn te koop bij TheBeautyBakery en kosten €5,90 per stuk. Er zijn nog veel meer geurtjes te krijgen (zoals Musk en Chanel No. 5!), dus neem vooral even een kijkje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten