maandag 28 november 2011

Essence Circus Circus


Essence brengt zo goed als elke maand een nieuwe limited edition-collectie uit. Zo ook in December. Essence heeft niet gekozen voor een collectie die is geinspireerd door de gezellige kerstdagen en nieuwjaar, maar toch heeft de collectie een feestelijk tintje: het circus! Circus Circus is gebaseerd op de glitter en glamour die het circus met zich meebrengt, en Essence heeft die invloed heel mooi verwerkt in een paar prachtige producten, die goed gebruikt kunnen worden tijdens de feestdagen. Kijk snel verder om meer te weten te komen over deze mooie collectie!



STAY ALL DAY EYESHADOW - €2,79
Bij de kerstdagen denk je natuurlijk meteen aan dennenboomgroen, maar als je even verder denkt kom je al snel uit bij goud en zilver! Essence heeft een mooie, gouden oogschaduwkleur, een zilverachtige taupe-kleur en een zwarte kleur in deze collectie gebracht, waarmee je zowel mooi, zachte oogschaduwlooks kan maken als een mooie, donkere smokey eye.
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 It's Magic
02 Raise The Curtain For...
03 My Sparkling Acrobat



LIQUID EYELINER - €2,29
Om je mooie ooglook af te maken kun je een mooie eyeliner gebruiken. Essence kiest voor twee mooie, vloeibare eyeliners in een gouden en een zwarte kleur met glitters, die je look een instant boost geven en je look net wat spannender maken dan zonder een eyeliner!
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 It's Magic
02 My Sparkling Acrobat



LIP LACQUER - €1,79 // LIP TOPPER - €1,99
Lip Lacquer klinkt als nagellak, en dat is eigenlijk ook een beetje de 'bedoeling' van deze lipgloss: de gloss heeft een finish die een mooie, creamy (of in het geval van My Glammy Acrobat: shimmery) nagellak ook heeft en heeft een mooie dekking. Bovendien blijft de gloss heerlijk lang zitten en zorgt voor een mooie, afgemaakte look. De Lip Topper is een iets ander product: een parelmoerglansje in een tubetje. Je pakt een beetje van dit product met je vingers en dept het voorzichtig over je gloss of stick voor een wow-effect.
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Applause, Applause
02 My Glammy Acrobat
Lip Topper: 01 It's Magic



HIGHLIGHTER POWDER - €2,99 // NAIL FASHION STICKERS - €1,99
Als je gezellig feest gaat vieren met de feestdagen, is een highlighter een absolute must-have om die party-look te bereiken: met een subtiel glansje op je jukbeenderen en wenkbrauwbot word je look ineens heel wat feestelijker, en vooral op foto's straalt je gezicht helemaal. De Nail Fashion Stickers zijn stickers die je op je nagels plakt, en zijn verkrijgbaar in twee feestelijke patroontjes. De Nail Fashion Stickers zullen niet in Nederland te verkrijgen zijn, maar over de grens in Duitsland zullen ze zeker te vinden zijn!



BEAUTYTASJE - €2,49
Wat is een beautylover zonder toilettasje, vraag je je misschien af? Nou, ik weet het niet. Als je ergens blijft logeren is het altijd handig om een klein, schattig tasje bij je te hebben waar alle producten in passen, en dat is zeker het geval bij dit leuke tasje van Essence. Helemaal in party-stijl, maar zeker niet te opvallend! 



EAU DE TOILETTE
Als je toevallig bij de grens woont, heb je geluk gehad: de Eau de Toilette komt namelijk jammergenoeg niet naar Nederland, maar zal zeker te vinden zijn in Duitsland! Het parfum is verkrijgbaar in een 'grote' flacon met mooie spraydop, of in een schattig pocket-flesje die je gemakkelijk mee kunt nemen.




COLOUR³ NAIL POLISH - €2,79
Essence zou essence niet zijn, als ze geen mooie nagellak bij een collectie zouden uitbrengen. Bij de Circus Circus collectie kozen ze wel voor een heel aparte manier van nagellak: een duo! Je kunt de kleurtjes zowel afzonderlijk als gecombineerd gebruiken, en in feite heb je dus drie kleuren in één product zitten. I love it!
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 My Sparkling Acrobat
02 Don't Feed the Tiger
03 Applause, Applause
04 Cotton Candy


Wederom is dit een prachtige collectie van essence! Ik ben heel benieuwd naar de nagellak! De collectie is in december 2011 te verkrijgen bij alle filialen van Kruidvat. Als je wat leuks ziet: wees er dan op tijd bij! De collectie is limited edition, dus op = op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten