maandag 20 februari 2012

Worldly Treasury "Nature Calls"


Omdat het weer buiten zo guur is, is het een stuk verleidelijker om gezellig webshops af te struinen dan om de kou te trotseren en middagen door winkelstraten te lopen zonder iets leuks te vinden. Soms ontdek je een leuke, kleine webshop met geheel eigen producten: zo ontdekte ik laatst Worldly Treasury, een leuke webshop met heel wat unieke, handgemaakte sieraden voor een leuk prijsje! Deze webshop heeft speciaal voor de komende lente een leuke productlijn ontworpen, namelijk "Nature Calls"! Lees snel verder...

 In de Spring Collection "Nature Calls" staat de ontwakende natuur in de lente centraal. Heerlijke dromerige pastelkleurtjes, fladderende vogeltjes en bloeiende bloempjes en bomen spelen de hoofdrol in deze lijn. Alle kettingen, armbanden en oorhangers zijn helemaal fashionable verantwoord voor dit seizoen, uniek en handgemaakt en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze lentelijn is vanaf nu verkrijgbaar in hun webshop.



Worldy Treasury is een sieradenlabel met een schatkist vol natuurlijke materialen, inspirerende symbolen en mooie woordjes. De schoonheid van de natuur staat centraal: dat betekent dat edelstenen, schelpen en hout vanuit de hele wereld de boventoon voeren wat betreft materiaalgebruik. Wereldwijd bekende, inspirerende symbolen en woorden worden met liefde en zorg gebruikt bij het ontwerpen van elk sieraad. Worldly Treasury streeft ernaar om mooie sieraden te creëren die helemaal exclusief zijn: van elk item wordt er maar één gemaakt, dus wil je een bepaald sieraad graag hebben, dan moet je er snel bij zijn!

Mijn favorieten uit de collectie zijn Oracle, Heartbeat, Rosy Cheeks en Morning Glow! Wat zijn jouw favorieten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten