dinsdag 28 februari 2012

Bourjois Black & White


Bourjois is een merk dat we op TheBeautyGuide éigenlijk niet vaak terug zien. Dat is best zonde, want door veel mensen wordt Bourjois flink onderschat! Het is een kwalitatief goed merk, voor een best aangenaam prijsje en is vrij goed verkrijgbaar bij verschillende winkelketens. Wat veel mensen niet weten is dat ook Bourjois af en toe een leuke collectie heeft. De collectie van deze winter is Black&White. Kijk snel verder voor een kort overzicht van de producten!



De oogschaduws en kohl & contour eyeliners zijn helemaal nieuw, maar de rest van de producten is al terug te vinden in het reguliere assortiment van Bourjois. Zo is er tegenwoordig wel bekend dat de Flower Perfection foundation een héél fijne foundation is en de mascara van Bourjois is ook door velen geliefd. De lipstick die hierboven op de afbeelding te zien is heeft Marieke al eens eerder getest, en ze is echt dol op deze lipstick! Ook de nagellak van Bourjois heeft een hele goede naam.



Oogschaduw Light - €11,49
De Light oogschaduw is gebaseerd op 'gebakken' make-up, die vaak wat sterker glanst en meer gepigmenteerd is dan normale oogschaduw. De oogschaduw is oplichtend en luchtig voor de ogen door de zachte textuur en kan heel gemakkelijk vervaagd worden. Door de hoge concentratie reflecterend parelmoer is het verlichtende effect van deze oogschaduws twee keer zo sterk als een gewone oogschaduw! De transparante en subtiele tinten kunnen gemakkelijk op zichzelf worden gedragen voor een mooie glow of over een andere oogschaduw heen om die kleur nét wat spannender te maken. 
Verkrijgbaar in de kleuren: 01 Un Blanc Doré Très Subtil, 02 Un Ciel Princesse Des Glaces en 03 Un Rose Poudre Grisé Très Doux.



Kohl & Contour Shadow & Light Pencil - €7,99
Bourjois heeft een leuk, nieuw product in het Kohl & Contour-gamma. Dit potlood heeft twee kanten waardoor Shadow&Light tegelijk kohl, eyeliner én een oogschaduw is! Het dubbele uiteinde heeft een lichte en een donkere kleur: de donkere, matte tint zorgt dat de look intensiever wordt, aangezien deze kant vrij goed gepigmenteerd is. De lichte kleur houdt licht vast en zorgt ervoor dat je blik optisch wordt vergroot, dankzij de hoeveelheid parelmoer. Het potlood kan tot 16 uur blijven zitten en is ook geschikt voor gevoelige ogen.
Verkrijgbaar in de kleuren: 11 Noir&Neige, 12 Gris&Pétale, 13 Brun&Caramel, 14 Marine&Dragée, 15 Kaki&Vanille en 16 Argent&Ebène.

De producten en prijzen zijn als volgt:
  • Oogschaduw Light: €11,49
  • Oogschaduw Intense: €10,90
  • Oogschaduw: €10,90
  • Kohl & Contour Shadow & Light: €7,99
  • Applicator Pro Double Embout: €9,90
  • Mascara Volume Glamour Ultra Black: €12,50
  • Nagellak So Laque Ultra Shine: €8,50

Leuk feitje: het model op de foto draagt: oogschaduw Light 01, oogschaduw Intense 10 Noir Fusain, potlood Kohl & Contour Shadow & Light Noir & Neige, mascara Volume Glamour Ultra Care 1 Noir, lipstick Sweet Kiss Naturel 06 Tendre, foundation Flower Perfection 52 Vanille, en nagellak So Laque Ultra Shine nr. 28 Rose Lounge en nr. 30 Noir de Chine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten