donderdag 23 februari 2012

Catrice FeMALE


Een mannelijke look is de laatste tijd heel erg in! Denk maar eens aan de boyfriend jeans of de tomboy-look! Door dit te combineren met vrouwelijke elegantie richt Catrice zich op het sterke en spannende contrast van de vrouw. De collectie feMALE is geìnspireerd op historische fabrieke met grote machines en plekken waar vakwerk wordt gemaakt, en de kleuren gaan hier precies op in: een combinatie van metaalkleuren en vrouwelijke, zachte tinten. Lees snel verder om te kijken hoe feMALE eruit ziet!



Eye Aquarelle Duo Chalks - €2,99
Catrice heeft in deze collectie gekozen voor een nieuw soort product: krijttexturen, speciaal voor je ogen! Je ogen krijgen een sexy look door deze pure kleuren en langhoudende dekking. Elke dio chalk bestaat uit een kleurcombinatie van twee blokjes die mooi met elkaar matchen: koel blauw met helder zilver, doenker antracietgrijs met mauge en glanzend abrikoos met nude!
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 Love Me Gender, C02 Tombor en C03 Boys Are Back.


 

Mascara Topcoat - €3,29 en Dip Power Pen-Eyeshadow & Liner - €3,49 en Eye Aquarelle Applicators - €1,99
De Mascara Topcoat wordt over je mascara aangebracht om je wimpers van een mooie laag glitter en glamour te voorzien: de zilverkleurige geltextuur geeft een mooie dekking zonder een plakkerig gevoel achter te laten.
De Dip Powder Pen-Eyeshadow & Liner is een eyeliner en oogschaduw tegelijk. De poederachtige, zachte textuur zorgt voor een mooie heldere en krachtige expressie: het dopje bevat geperst poeder dat meteen op de applicator terecht komt, en de ronde applicator zorgt ervoor dat je zonder veel moeite een mooi smokey effect rondom je ogen kunt maken.
De Aquarelle Applicators zijn sponsapplicators die officieel horen bij de Aquarelle oogschaduws: de sponsapplicators zijn snel in gebruik en handig voor onderweg, en sponsapplicators zorgen voor een fijne dekking!



Cream to Powder Blush - €3,49 en Lip Balm Tubes - €3,49
Cream-blushes zijn helemaal trendy de laatste tijd: de romige textuur en matte finish zijn namelijk een perfecte combinatie voor everyday use. De romige textuur zorgt ervoor dat de blush heel gemakkelijk met je vingers kan worden aangebracht, en veroorzaakt eenmaal op de huid een poederachtig effect.
De Lip Balm Tubes zorgen voor heerlijk zachte lippen, mét een kleurtje! De tubes doen denken aan moderne verftubes en zijn koel gekleurd, in tegenstelling tot de balsems zelf, die abrikoos- en n udetinten hebben.
De Lip Balm Tubes zijn verkrijgbaar in de kleuren: C01 A Woman's World en C02 Nude.



Soft Touch Ultimate Nail Lacquer - €2,49
Het was natuurlijk onvermijdelijk dat er ook in deze collectie weer een paar spannende nagellakkleuren geìntroduceerd werden! De nagellakkleuren variëren van warm vrouwelijk abrikoos en nude tot mannelijk blauw en zilvergrijs, en zorgen voor heerlijke contrasten! Ook deze lakjes hebben het vernieuwde, extra brede kwastje, dat ervoor zorgt dat je de nagellak vliegensvlug netjes kunt aanbrengen!
Verkrijgbaar in de kleuren: C01 A Woman's World, C02 Nude, C03 Who Are Blue? en C04 So Suit!




feMALE is verkrijgbaar vanaf half maart tot half april bij de verkooppunten van Catrice. Ik vind de collectie heel fijn passen bij de komende pasteltrend, en het contrast tussen koude, mannelijke en zachte, vrouwelijke tinten is heel gaaf! Daar kun je denk ik wel een aantal spannende creaties mee maken: wat dacht je van abrikoos met knalblauw? Juist ja! Wat zijn jouw favoriete kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten