zondag 12 februari 2012

Trend: Sampledozen


In beautyland ontwikkelen zich vaak trends: zo ook nu! Afgelopen November is de Glossybox naar Nederland gekomen en heeft iedereen op zijn kop gezet. Het was dan ook bijna onvermijdelijk dat de Glossybox een enorm succes zou worden! Daardoor was het bijna onvermijdelijk dat er meerdere sampledozen met hetzelfde concept ons land in zouden komen en inmiddels zijn de TrulyYours-box, de Blendbox en de Beautybox toegevoegd aan het lijstje van Nederlandse sampledozen! Lees snel verder voor een verdere uitleg per doos.

Zoals ik al zei is het concept van elke box hetzelfde: je neemt een abonnement per maand op een bepaalde box, en krijgt daarna elke maand (tot wederopzegging) een verrassingsdoos thuisgestuurd, waarin zich 5 luxe miniaturen (en soms zelfs full-sized producten!) van prachtige, nieuwe product bevinden. Een soort luxe-producten abonnement dus!



Glossybox
Glossybox was de eerste echte sampledoos van Nederland. De doos is al sinds November te verkrijgen en het is een doos waar je van moet houden! Bij Glossybox kun je een aantal gegevens in je eigen profiel opgeven waarna de producten aan jouw voorkeuren worden aangepast. In de box zitten allerlei producten door elkaar heen, maar de afgelopen maanden is gebleken dat er in elke doos wel iets van gezichtsverzorging, een haarproduct en een make-up product te vinden is.
Kosten: €12,50 per maand incl. verzendkosten.
 


Truly Yours Box
Truly Yours is nét nieuw! In januari is de eerste box gelanceerd en de producten die hierin bleken te zitten hebben menig hartje sneller doen kloppen! In de box zaten bijvoorbeeld Moroccanoil, Gamila's Secret Zeep en Love by Chloé, een miniatuur van een parfum! Ik heb -lucky me- via een actie op facebook een jaarabonnement op deze box gekregen dus de box zal op TheBeautyGuide nog vaak naar voren komen! 
Kosten: €12,95 per maand incl. verzendkosten, €34,95 voor drie maanden incl. verzendkosten of €129,95 voor 12 maanden incl. verzendkosten. 



Beautybox
Beautybox is nét gelanceerd: de eerste box moet nog komen, maar de pers is al volledig ingelicht! Mooi aan deze box is het feit dat er elke maand wordt samengewerkt met professionals die ervoor zorgen dat de doos helemaal up-to-date blijft en er elke maand wat moois in terecht komt! Ik weet niet precies hoe de samenstelling van de doos gaat zijn, maar aan de promo-foto's te zien kunnen we fijne merken zoals Tigi, Elizabeth Arden, Ciaté en Butter London verwachten!
Kosten: €12,50 per maand incl. verzendkosten



Blendbox
Bij de meeste beautylovers zal de Blendbox enorm goed in de oren klinken! Wanneer deze box gelanceerd wordt, is nog onbekend. Wat in de box zit, is ook nog onbekend, maar we weten wel al dat de Blendbox waarschijnlijk samenwerkingen is aangegaan met merken als Stila, Nars, Benefit en Bare Minerals! Daarnaast krijgt de box een heel fijn prijsje, wat hem toch wel érg interessant maakt! Bovendien is dit de enige andere doos die via een profiel je voorkeur qua producten bijhoudt, wat zorgt voor een perfecte vulling van de dozen! Bovendien wordt er bij deze box een webshop geopend, waar je de producten wat goedkoper kunt bestellen! Ik ben benieuwd en hou jullie op de hoogte wat betreft de lancering van deze doos.
Kosten: €10,00 per maand incl. verzendkosten

Laura heeft de Glossybox al geprobeerd en deze is haar erg goed bevallen. Nu is het voor mij de beurt aan de Truly Yoursbox, waar ik erg benieuwd naar ben! Ik heb een heel jaar om de doos goed te leren kennen en ben alvast heel benieuwd wat er komende week op mijn deurmat gaat vallen!
Welke doos spreekt jullie het meest aan, en waarom?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten