zaterdag 13 augustus 2011

LUSH Happy Feet


Zomertijd is slippertijd, tenminste, dat geldt voor veel mensen. In de zomer lopen veel mensen in open schoentjes, en dan is het natuurlijk fijn als je voeten er mooi verzorgd uitzien! Lush speelde hier slim op in door een leuk voetverzorgings-setje samen te stellen voor een fijn prijsje. Mooie voeten voor een mooi prijsje, daar hou ik wel van! Lees snel verder voor de inhoud van Happy Feet!


Blije voetjes krijg je na gebruik van deze producten! Pak een bak warm water en week je voeten daar even lekker in. Daarna geef je ze een stevige scub met Stepping Stone. Droog ze af en smeer je voeten in met een dikke laag Volcano Footmask, deze verzacht en zorgt voor een diepe reiniging van je kakkies. Laat het tien minuten intrekken, masseer het even steving in en spoel af. Je sluit af met Fair Trade Foot Lotion, inmasseren en lekker in laten trekken. Grijp je slippertjes maar!
In het setje, dat ingepakt is in een schattige Furoshiki Scarf, zitten drie producten, namelijk het Volcano Foot Mask, Stepping Stones en Fair Trade Foot Lotion.



Volcano Foot Mask 90g
Sommige mensen hebben het niet zo getroffen met hun voetjes (ook wel eens kakkies genoemd, da's niet voor niks!). We bedoelen, ze doen het prima, maar.. ruiken niet altijd even lekker. Daar hebben we nu een prima oplossing voor. Ook voor al die mensen die tussen september en mei het liefst met warme pantoffels of dikke sokken aanlopen, de altijd-koude-voeten-hebbers.Want hier is Volcano, ultieme verwennerij voor je onderdanen, een voetmasker! Smeer de onderkant van je voeten lekker in met dit masker dat klei, papaja, tomaat, citroen, etherische olieen en puimsteen bevat. Stop ze daarna in een paar oude plastic zakken en even lekker tien tot vijftien minuten laten intrekken. (Ze worden heerlijk warm!). Zakjes verwijderen, goed inmasseren en afspoelen. Je voeten zijn lekker zacht en warm en ruiken fris. Als je ze daarna nog even goed insmeert met Fair Trade Foot Lotion, loop je op wolkjes!
Normale prijs: €7,95 / 125g


 

Stepping Stone 60g
Je laarzen kunnen wel de kast in, tijd voor slippertjes! Nou ja, bijna dan, toch? Kom alvast lekker in de zomer-stemming met Stepping Stone, een nieuwe scrub voor je voeten. Neem een lekker voetenbadje en masseer je voetzolen (ook tussen je tenen) zacht en fris met deze voetscrub met puimsteen, jojoba-olie en citroengras.
Normale prijs: €5,15 / 75g




Fair Trade Foot Lotion 45g
Fair Trade Foot Lotion is een echt verfrissende crème. Vol groene munt, en mocht je dat nog niet stimulerend genoeg vinden, er zit ook pepermuntolie in. Je hebt dit nodig als je de hele dag hebt moeten staan voor je werk, en ’s avonds nog graag de dansvloer opgaat. En natuurlijk de volgende morgen, want we hebben er ook een aftreksel van arnica en goudsbloem in gedaan om pijn te verminderen. Onderwijzers, voetballers, politiemensen, serveersters, zorg dat je flink wat potjes in je kast hebt. De rest van ons heeft ten minste altijd één pot nodig, omdat het gewoon zo heerlijk tintelt op je voeten. En omdat het roze is….Fair Trade Foot Lotion heb ik zelf ook in huis. Het is een heerlijke (en roze!) voetencrème die heerlijk naar mint ruikt! In de zomer zorgt de mint ervoor dat je voetjes worden verkoeld, en in ze winter zorgt de mint ervoor dat je voetjes worden verwarmd. Kortom, een héérlijk product!
Normale Prijs: €13,95 / 225g

Al met al: Happy Feet is een heerlijk, verzorgend voetensetje die je na een lange dag goed kunt gebruiken om je voetjes mee te verwennen! Als je nog geen voetverzorging van Lush in huis hebt en nieuwsgierig bent, zou ik zeker een exemplaar van Happy Feet kopen.
Happy Feet kost €19,95 en is voor gelimiteerde tijd te koop bij alle Lush filialen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten