maandag 23 mei 2011

MAC Magically Cool Liquid Powder


Vorige herfst bracht MAC tijdens de Venomous Villians-collectie een wel érg speciaal product uit, dat uiteindelijk hét product uit deze collectie was: het Magically Cool Liquid Powder. Het Magically Cool Liquid Powder is een gezichtspoeder in losse vorm, dat, zodra het op je huid is aangebracht, erg fris aanvoelt! Ik heb dit product destijds jammergenoeg niet weten te bemachtigen, want mijn kleur was toen op. Maar nu heb ik goed nieuws: het poeder is opgenomen in de permanente collectie!




De Magically Cool Liquid Powder verklapt de werking al een beetje in zijn naam: het poeder is op een magische wijze gecombineerd met water, wat ervoor zorgt dat het poeder verandert in een soort mist als je hem aan brengt. MCLP kun je over je hele gezicht gebruiken, en wordt door de meeste mensen gebruikt als een highlighter, aangezien het powder shimmer en lichtreflecterende deeltjes bevat. Zo krijg je een instant-healthy-look! Dit product is dus vooral erg fijn voor warme zomerdagen!


MAC Magically Cool Liquid Powder Truth & Light

MAC Magically Cool Liquid Powder Honey Rose

MAC Magically Cool Liquid Powder Cajun
De permanente Magically Cool Liquid Powders zijn uitgebracht in drie kleuren: de twee kleuren uit Venomous Villians zijn opnieuw gebruikt, en er is nog een derde kleur aan toegevoegd:

Cajun - Sheer bronze shimmer with reflects gold
Honey Rose - Sheer rosy beige with multidimensional shimmer
Truth & Light - Sheer shimmer that reflects silver and pink

Zoals er al is aangegeven bij de kleuren, zijn er een aantal kleursoorten te vinden: brons met gouden shimmer, rozig met multidimensionale shimmer, en een doorzichtige variant met zilveren en roze shimmer. Zo is er voor iedereen wel een variant die bij zijn huidtype past!


De Magically Cool Liquid Powders kosten €31,50 en zijn sinds 14 mei verkrijgbaar bij alle verkooppunten van MAC.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten