zaterdag 28 mei 2011

Essence You Rock! Eyeshadow Palette


Niet al te lang geleden vertelde Laura jullie over de Essence You Rock! Collectie, die nu op dit moment in de winkel ligt. Ik heb op Beautyscene via twitter dit oogschaduwpalette uit deze collectie gewonnen, en vandaag laat ik jullie zien of het wat is!


Essence You Rock! Eyeshadow Palette

Essence You Rock! Eyeshadow Palette

Het doosje is enorm cute. De voorkant is erg mooi bedrukt en de kleuren zijn wel druk, maar niet overdreven. Aan de binnenkant van het doosje, dat trouwens van karton gemaakt is, zie je 6 kleurtjes oogschaduw, een sponsapplicator, een eyepencil, en op de binnenkant van het dekseltje zie je dat een spiegeltje bevestigd zit! 


Essence You Rock! Eyeshadow Palette

Essence You Rock! Eyeshadow Palette
Zoals je ziet zijn de kleuren van het doosje mooi gematcht met de kleuren van de oogschaduw. In dit palette zitten 6 oogschaduwkleuren: een mintgroene, een zachtbeige, een mosbruine, een wat donkerder bruine, een paarse en een roze. Alle kleuren bevatten shimmer en zijn erg los. Dat betekent dat er veel product los komt bij eenmalig gebruik.


Essence You Rock! Eyeshadow Palette - eyepencil

Essence You Rock! Eyeshadow Palette - eyepencil swatch

Het eyepencil zou een zwarte kleur moeten hebben. Zoals je op de foto ziet, is deze kleur... niet helemaal zwart, maar wel donker. Het potlood is mooi creamy en dus fijn in gebruik, maar toen ik de swatch van mijn hand wilde halen, ging dat met een droog papiertje wel érg gemakkelijk. Niet bepaald long-lasting dus!


Essence You Rock! Eyeshadow Palette - swatches

Essence You Rock! Eyeshadow Palette - swatches
De oogschaduwswatches zijn al iets beter. Ook hier komt niet veel pigment vanaf, vooral van de donkerbruine en de roze kleur niet. De roze kleur zie je op de onderste foto, rechtsonder in het hoekje heel lichtjes. Die viel dus érg tegen (vandaar dat ik die een beetje had...  'gemist' toen ik die foto verkleinde). De bovenste drie kleuren en de paarse kleur zijn echter wel erg leuk!

Al met al zou ik dit palette niet aanraden aan mensen die zoeken naar goedgepigmenteerde oogschaduws, en al helemaal niet in gekke kleuren. Dit palette is meer wat voor mensen die een rustige, onopvallende ooglook willen maken, en die af en toe een kleuraccentje wel leuk vinden.

Dit palette kost €3,99 en is gelimiteerde tijd te koop bij Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten