woensdag 18 mei 2011

Catrice Papagena


Catrice introduceert regelmatig nieuwe Limited Edition collecties! In juli introduceert Catrice de 'amazone jungle' trend, die zich vooral kenmerkt door de kracht van de kleuren, die je doen denken aan een kleurrijke, exotische jungle. De 'kracht' van de producten is geinspireerd op de vastberaden amazones die hun vrouwelijke kracht met een stoere make-up look op basis van rijke groen- en kaki-tinten met felle accenten in roze, oranje en mosterdgeel tonen. De collectie tovert de stad in een wild paradijs om: mysterieus en vol verrassingen. Ik ben benieuwd! Lees snel verder voor de producten uit deze collectie.


Catrice Papagena Blush Stick

BLUSH STICK - €3,49
Dankzij de stikvorm en de zijdezachte textuur zorgt deze blush stik, een crèmeblush in de vorm van een soort lipstick, voor een stralende teint, die perfect past in het jungle-thema dat Catrice heeft gekozen.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise


Catrice Papagena Absolute Eye Colour Quattro

ABSOLUTE EYE COLOUR QUATTRO - €4,29
Catrice heeft in het vaste assortiment een aantal oogschaduw quattro's opgenomen. In Papagena zijn echter twee geheel nieuwe palettes opgenomen! De oogschaduwtinten in kaki-kleuren gecombineerd met heldere highlights en verschillende matte-, glanzende- en parelmoereffecten zorgen voor een prachtige look. De naam van dit product staat voor absolute kleur, absolute duurzaamheid en absolute dekking voor een perfecte en langdurige finish.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Rumble in the Jungle
C02 Birds of a Feather


Catrice Papagena Eyeliner Pen

EYELINER PEN - €2,99
Niets kan ontsnappen aan de scherpe ogen van een urban amazone. Het geheim van haar oogmake-up: de eyeliner pen met een ultra-fijne tip en sterk gepigmenteerde textuur, die speciaal bedoeld is om dramatische accenten en spannende avonturen te vormen.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 White Eyes
C02 Papa-Greener
C03 Welcome to the Jungle




Catrice Papagena Crystal Clear Gloss Stick

CRYSTAL CLEAR GLOSS STICK - €3,99
Bij deze collectie introduceert Catrice ook iets heel aparts: een doorzichtige lipstick! Deze lipstick zorgt voor glanzende lippen met een vleugje kleur, en zorgen voor een mooie balans met de krachtigere oogmake-up. De gel-achtige structuur zorgt voor een frisse finish en verzorgt tegelijkertijd de huid van je lippen.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Tigerlily
C02 Bird of Paradise

Catrice Papagena Feather Lashes

FEATHER LASHES - €3,99
Deze exotische wimpers doen je meteen denken aan de prachtige veren van een paradijsvogel, nietwaar? Met deze expessieve Lashes is de jungle-look in een handomdraai compleet! Deze wimpers zijn de ultieme must-have voor een avontuurlijke zomer in de stad!



Catrice Papagena Ultimate Nail Lacquer

ULTIMATE NAIL LACQUER - €3,49
Catrice zou Catrice niet zijn, zonder nagellak bij een Limited Edition te kiezen! De nagellak heeft een hoge kleurintensiteit, een perfecte glans en houdt tot wel zeven dagen. Één enkel laagje is genoeg om je nagels in deze jungle-kleuren te lakken. Geniet van de kleuren van de zomer!
Verkrijgbaar in de kleuren:
C01 Enter the Undergrowth
C02 Welcome to the Jungle
C03 Amazonian Gold
C04 Bird of Paradise


Catrice Papagena Gold Nuggets

GOLD NUGGETS - €3,99
Deze gold nuggets doen je regelrecht denken aan die oude westernfilms waar mensen met pijn en moeite goud delven. De elegante gouden glans van deze nuggets creëert een fantastische glans op zowel je gezicht als je lichaam. Deze bronzing 'pareltjes' zijn te gebruiken als poeder of als blush!


De must-haves volgens mij? Een Crystal Clear Lipstick en de Gold Nuggets! Ik zal zeker even daar naar kijken als deze in de winkels liggen. Welke items wil jij aanschaffen? Of laat jij deze collectie liever aan je voorbij gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten