vrijdag 6 mei 2011

Essence Meet_Me@Holografics.com

 

Naast de "You Rock"-collectie waar Laura laatst over schreef, lanceert Essence in mei en juni nóg een collectie: Meet_Me@Holografics.com. Deze collectie bestaat voornamelijk uit, zoals de naam je al laat denken, holografische kleuren. Essence houdt hiermee de laatste trends goed bij! De producten van Meet_Me@Holografics.com bevatten flink wat 3D-effecten en lichte texturen voor een 'futuristisch' begin van je zomer.

Lees snel verder voor alle producten!

Cream To Powder Eyeshadow - €1,99
De nieuwe Cream To Powder oogschaduw van Essence heeft een luchtige en lichte textuur die de zonnestralen in iriserende tinten op je oogleden weerspiegelt. De oogschaduw is in de verpakking een crème-oogschaduw, maar zodra je hem aanbrengt verandert de textuur in een poedervorm.
Cream To Powder Eyeshadow is verkrijgbaar in de kleuren:
C01 gagalectric
C02 lil@c
C03 prism@tic white



Liquid Eyeliner - €2,29
Wanneer je de glans en de shimmer in deze vloeibare eyeliner ziet, is het toch wel lastig om niet aan de zomerse nachten vol sterren te denken. De intense, koele tinten benadrukken je ogen perfect en geven ze een mooi accent!
De Liquid Eyeliner is verkrijgbaar in de kleuren:
C01 blue ray
C02 prism@tic white 


Lipgloss - €1,79
Je lippen weten niet wat ze overkomt als je deze nieuwe holografische lipgloss gebruikt. De helderheid en glans van deze gloss veranderen bij elke verandering van lichtinval op je lippen. Kortom: deze lipgloss zorgt telkens weer voor verassingen!
De lipgloss is verkrijgbaar in de kleuren:
C01 lil@c
C02 holoberry
C03 prism@tic white



Nail Polish - €1,79Nagels met steeds wisselende effecten houden je wakker! De holografische tinten in deze nagellak zorgen voor een aparte en enorm coole look die de zomerse hitte doet weggaan.
De Nailpolish is verkrijgbaar in de kleuren:
C01 gagalectric
C02 lil@c
C03 blue ray
C04 prism@tic white
C05 holoberry

Body Oil - €3,99Een zachte huid is een must deze zomer! Deze body-oil van Essence geeft dit een hele nieuwe dimensie! De body oil laat een heerlijke geur en een subtiele glans achter met een overdose aan holografische shimmer. Wanneer de zon dan op je huid schijnt, zal iedereen een enorm mooie, gezonde gloed over je lichaam zien!

Bracelet - €1,99
Essence brengt bij deze collectie ook een enorm schattig armbandje uit! Deze armband, met zilveren bedels, is een leuk accessoire voor elke simpele, zomerse look. Ook eventueel een leuk cadeautje voor je kleine zusje of nichtje!


Ben jij benieuwd naar deze collectie? Welke producten wil je graag eens proberen? Ik ben erg benieuwd naar de cream to powder oogschaduw, de holoberry-lipgloss en de body oil!

Meet_me@holografics.com is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in de maanden mei en juni 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten