vrijdag 22 juli 2011

Essence Ballerina Backstage


Dat Essence zeer regelmatig nieuwe limited editions uitbrengt, weet iedereen inmiddels wel. Vandaag ga ik jullie de Ballerina Backstage collectie laten zien, die in augustus wordt gereleased! Ballerina Backstage is gebaseerd op... Juist, ballerina's. Qua kleuren heeft Essence gekozen voor een combinatie van pastel- en nude tinten, gecombineerd met wat sterkere fuchsia, abrikoos en zwarte kleuren.
Lees snel verder!


EYE SOUFFLÉ - €2,29
Ik ken vele verschillende soorten oogschaduw, maar een soufflévorm heb ik nog nooit gezien! Deze crèmige oogschaduws in drie verschillende kleuren zorgen ervoor dat je ogen een intense uitdrukking krijgen. De zachte textuur van de Eye Soufflé zorgt ervoor dat de oogschaduw prima blijft zitten.
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Dance the Swan Lake
02 Pas de Copper
03 Grand-Plié in Black



LIPGLOSS - €1,79
De zachte en crèmige lipglosses in warme bessentinten maken elke podiumlook compleet en geven je lippen een verleidelijke glans. Het borsteltje zorgt ervoor dat de gloss gemakkelijk kan worden aangebracht.
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Wear your Little Tutu
02 On your gracile Tiptoe
03 Do a floating Pirouette

 

BLUSH SOUFFLÉ - €2,79
In een collectie die op ballerina's is gebaseerd, kan een blush voor lieve, roze wangetjes natuurlijk niet ontbreken. Deze blush voelt door de zachte textuur heerlijk zacht aan en zorgt voor een mooi kleurtje op je wangen.
Verkrijgbaar in de kleur:
01 Prima Ballerina

 

NAILPOLISH - €1,79
Essence zou Essence niet zijn als er geen nieuwe nagellakkleuren uitgebracht zouden worden. Ditmaal kiest Essence voor verschillende kleuren, van subtiel tot opvallend, die elk bij minimaal één ander product uit de collectie matcht. 
Verkrijgbaar in de kleuren:
01 Dance the Swan Lake
02 Wear your Little Tutu
03 On your Gracile TipToe
04 Do a Floating Pirouette
05 Grand-Plié in Black



CLICK&GO NAILS - €2,99
Om je ballerina-look af te maken is het natuurlijk enorm leuk om je nagels te voorzien van een ballerina-inspired printje! Essence geeft je de mogelijkheid tot deze click&go nails met een lief kant-printje. Ze zorgen ervoor dat je nagels echte eye-catchers worden en zijn gemakkelijk te gebruiken.
Verkrijgbaar in:
01 It feels like Dancing



HAIRTIE - €1,49
Om de ballerina-look helemaal af te maken is een haarband natuurlijk essentieel! Deze zwarte satijnen haarband die gedecoreerd is met roze kant, zorgt ervoor dat je haar goed blijft zitten en zorgt voor een romantische look!



De Ballerina Backstage collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in augustus 2011. Ik ga zeker eens kijken naar de soufflé's, omdat ik niet weet wat ik van een "soufflé" moet verwachten. Ga jij ook een kijkje nemen bij de producten? Ik ben benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten