zaterdag 9 juli 2011

Catrice Modern Muse


Na al de hele week over MAC-collecties gesproken te hebben, en nu Catrice's Papagena-collectie net in de winkels ligt, is het nu weer tijd voor een preview van een nieuwe collectie van Catrice: Modern Muse. Deze collectie is geïnspireerd op de 60's en bevat voornamelijk metallic bruine, bronzen en gouden kleuren. Ben je al benieuwd? Ik wel in ieder geval!



MADE TO STAY LONGLASTING EYESHADOW - €3,49
De Made to Stay Longlasting Eyeshadow is een metallic glanzende crème oogschaduw die, zoals de naam al zegt, gemaakt is om te blijven zitten. De textuur smelt als het ware op het ooglid, zonder in de plooitjes te gaan zitten of af te geven en is met een oogschaduwkwast eenvoudig aan te brengen. Deze oogschaduw blijft deze hele dag en nacht op zijn plek!
Verkrijgbaar in de kleuren:
C40 Lord Of The Blings
C50 Metall Of Honor
C60 Jennifer's GoldRush



PRECISION EYE PENCIL - €2,29
De Twiggy-ogen van vandaag zijn gemakkelijk te creëren met de eyeliner uit deze collectie, mede door de langhoudende formule en de speciale precisietip van de eyeliner. Zoals je kunt zien is dit product in aardtinten te verkrijgen bij deze collectie.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C60 Khakitoo
C70 I Wood If I Could
C80 Wildthing



EVOLUTION TO REVOLUTION MASCARA - €4,49
De Evolution to Revolution mascara is revolutionair. De mascara geeft je de mogelijkheid tot twee verschillende wimpereffecten, terwijl je slechts één mascara hebt! Look 1 zorgt voor subtiel volume en een natuurlijke wimperstijl, terwijl look 2 zorgt voor intens volume en spectaculaire wimpers. Het geheim? De strips geven verschillende hoeveelheden mascara af, die aangepast zijn aan het gewenste effect! 



COLOUR INFUSION LONGLASTING LIP STAIN - €3,99
Eindelijk brengt Catrice ook een lipstain uit! Yay! Zoals jullie weten ben ik dol op lipstains, of in ieder geval wel die van GOSH. Deze lipstain, met zacht gevormde tip, geeft je lippen een long-lasting kleur en daarnaast verzorgt dit product je lippen prima! De finish is heel natuurlijk, zodat je dit product ook gemakkelijk als basiskleur kunt gebruiken voor een glanzende lipgloss.
Verkrijgbaar in de kleuren:
C10 Holly Wood
C50 Red & The City



ULTIMATE NAIL LACQUER - €2,49
Om de sixties-look af te maken is het natuurlijk fijn als je bijpassende nagellak draagt! Catrice heeft voor een aantal elegante metallic-tinten voor je nagels gekozen. Een goede dekking, mooie glans en fijne houdbaarheid zorgen ervoor dat de nagellak van Catrice vele fans heeft!
Verkrijgbaar in de kleuren:
C460 In The Bronx
C560 Rusty But Sexy
C620 Captain Sparrow's Boat
C650 Goldfinger
C680 Khaki Perry

Zijn jullie ook zo blij met deze collectie? Vooral de nagellak spreekt me erg aan! Modern Muse is vanaf half augustus tot eind september verkrijgbaar bij alle Catrice verkooppunten, maar ik heb nog beter nieuws voor jullie: in de herfst worden al deze producten opgenomen in de permanente lijn! Yay!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten