vrijdag 17 juni 2011

Essence 50's Girls Reloaded


Terwijl de Meet_Me@Holografics.com, een holografische collectie van Essence, nog op ons in de winkels ligt te wachten verrast Essence ons weer met de aankondiging van de volgende collectie! Dit keer neemt Essence ons mee terug in de tijd, naar de jaren 50!

Welkom aan boord! Essence neemt je deze zomer mee terug in de tijd, naar de jaren 50! Met de nieuwste trend editie "50's girls reloaded" nodigt Essence je in de maand juni 2011 uit op een retro-reis. Intens blauw en helder rood, gecombineerd met zachte goudtinten verzekeren je deze zomer van een flinke dosis maritieme flair. De schitterende retro-verpakkingen en het 50's design doen denken aan de tijden van de petticoat, rock 'n roll en stoere kerels met vetkuiven. Een ding is zeker: of je nu gaat varen of kiest voor een bezoekje aan de haven, met deze trendy collectie kom je in een opperbeste en stijlvolle zomerbestemming!
Zijn jullie al een beetje benieuwd? Ik in ieder geval wel!




Eyeshadow - €2,49
De duo-oogschaduwen uit deze collectie zijn perfect op een sailor-look te creëren. De drie kleurcombinaties, waar opvallend genoeg overal blauw in zit, maar hé, marinelook, hebben een crèmestructuur die zorgt voor expressieve kleuren.
De Eyeshadows zijn verkrijgbaar in de kleuren:
01 I'm a marine girl
02 You're a heartbreaker
03 Come on board captain 


Eyeshadow Brush - €1,59
Essence brengt bij deze collectie ook een oogschaduwkwast uit, die perfect past in het marine-thema en dus ook in deze collectie. Aan de kwast zitten twee kanten, waarmee je de oogschaduw prima kunt aanbrengen. Zoals je al kunt zien is de ene kant groter dan de andere kant, handig! Zo kun je precies in je crease werken en met de kleine kun je heel precies blenden.


Eye Pencil - €0,99
Oogpotlood of eyeliner is vaak essentieel in een mooie ooglook, althans, dat vind ik. Vaak maakt een mooie eyeliner de look helemaal af. Volgens Essence is dit product perfect om te flirten met die ene jongen die je al een tijdje leuk vind. De eye pencil zorgt voor een oogopslag om verliefd op te worden!
De Eye Pencil is verkrijgbaar in de kleuren:
01 You're a heartbreaker
02 I'm a marine girl
03 Love me tender



Lipstick - €1,99
Rode lippen zijn om te zoenen, maar koraalkleurige lippen zijn ook helemaal hot in de zomer. De lipsticks uit deze collectie hebben een crèmeachtige substantie en bedekken je lippen prima. Ze zorgen ervoor dat je marine-look helemaal af wordt gemaakt!
De Lipstick is verkrijgbaar in de kleuren:
01 Back to the 50's
02 I'm sailing




Nail Polish - €1,79
Must-have kleuren bij een marinelook? Juist: wit, rood en blauw! Deze vijf lakjes hebben een fijne dekking en  -niet onbelangrijk- een fijn prijsje! Lak je nagels rood om ze bij je lippen te matchen, trek een navy-wit gestreept shirt aan en doe je sailor-necklace weer eens om. Marine-ready!
De Nail Polish is verkrijgbaar in de kleuren:
01 Ahoy!
02 Back to the 50's
03 I'm a marine girk
04 Love me tender
05 You're a heartbreaker




Translucent Loose Powder - €2,99
Loose Powders zijn enorm handig in de zomer! Dit transparante losse poeder is voor alle huidtypen eschikt en heeft je huid een stralende, maar matte teint. De loose powder is een fijne basis voor je dagelijkse make-up, maar je kunt hem ook over je foundation aanbrengen voor een extra mat effect!
De Translucent Loose Powder is verkrijgbaar in de kleur:
01 Ahoy!





Benieuwd naar deze collectie? Ik laat me denk ik maar verrassen. De nagellak en de lipstick zien er erg fijn uit, maar ik weet niet of ik die producten echt nodig heb. We'll see!

Essence's 50's Girls Reloaded is in juli verkrijgbaar bij het Kruidvat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten