dinsdag 19 april 2011

GOSH ZomerLook 2011

Het begin al lente te worden. De bomen krijgen weer bladeren, buiten wordt het steeds lekkerder weer, de bloemetjes staan al buiten en de vogeltjes beginnen al te fluiten. Daar speelt GOSH op in! Om ons een zomers gevoel te geven, lanceert GOSH, vergelijkbaar met die in de lente, een zomerlook-collectie!

 "Zomer 2011 is hét make-upseizoen van de tegenstellingen. Op make-up gebied zijn zowel een naturel look als sterke kleuraccenten in! Kortom: alles mag. GOSH speelt op deze trend in met geweldige, nieuwe producten die je niet mag missen. Laat je inspireren door verrassende kleurcombinaties, matte en zijdezachte texturen en intense kleurpigmenten. Met de nieuwe producten van GOSH creëer je gemakkelijk drie verschillende looks door de dag heen. Dankzij de langhoudende formules heb je bovendien geen omkijken meer naar je ultieme summer look!"
 Aldus Gosh.

Klik op "Meer Lezen" voor de producten met uitleg!

GOSH Long Lasting Lip Marker
 Long Lasting Lip Marker - €7,49
 GOSH lanceert lipstains! Ik ben gelukkig! Met de Long Lastig Lip Marker breng je gemakkelijk een langhoudend en intense kleur aan op je lippen. De formule blijft precies zitten waar je het aanbrengt. Je hoeft je lippen gedurende de dag dus niet meer bij te werken! Bovendien zorgt hun unieke formule voor urenlange hydratatie en zachtheid. De Lipstains hebben een speciale punt waarmee je erg nauwkeurig kunt werken.
Tip: Gebruik de Lipstain zowel als een liner als opbaak voor de lippen. Voor een extra mooi effect breng je een laag transparante lipgloss aan!
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Red
002 Pink
003 Berry
004 Chocolate
 
GOSH Long Lasting Eye Liner
 Long Lasting Eye Liner - €7,99
GOSH's nieuwe eyeliner belooft een intense kleur en een mooie glans op je ogen. De formule zorgt daarnaast voor een perfecte dekking en vervaagt of klontert niet. Door het dunne kwastje, is het gemakkelijk om de eyeliner aan te brengen. De eyeliner droogt erg snel en blijft lang en perfect op je ogen zitten, zonder te vervagen.
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Green
002 Turquoise
003 Brown
004 Grey
005 Purple
006 Black
007 Navy Blue
008 Carbon Black


GOSH Long Lasting Brow Pen
 Long Lasting Brow Pen - €7,99
Deze wenkbrauwpen is een uniek product. Door de op water gebaseerde liner, accentueer je gemakkelijk, nauwkeurig en natuurlijk je wenkbrauwen. Dit product smelt goed in je huid, en vervaagt of vlekt niet. GOSH belooft dat dit product tot 6 uur blijft zitten.

GOSH Mono Eye Shadow
 Mono Eyeshadow - €7,49
In deze nieuwe collectie van mono eyeshadows zie je vooral "spannende kleuren" terugkomen. De nieuwe kleuren geven je enorm veel mogelijkheid tot het combineren, mixen en mengen van de kleuren voor aparte kleurcombinaties.
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Golden Green
002 Turquoise
003 Brown
004 Metallic Grey
005 Purple
006 Black
007 Coral
008 Burgundy

GOSH Matt Duo Eye Shadow
Matt Duo Eye Shadow - €8,49
De Matt Duo Eyeshadow is verkrijgbaar in zes aparte kleurcombinaties met een erg sterke pigmentatie: een absolute must-have! De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en mengt goed. Met deze kleurcombinaties kun je zowel een natuurlijke look voor overdag, als een intensere, donkere look voor 's avonds maken. It's time to play!
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Brown Base
002 Melting Pale
003 Dark 'n Dusty
004 Blue Moon
005 Green Zone
006 Purple Sky

GOSH Trio Eye Shadow
 Trio Eye Shadow - €9,49
Alleen je eigen fantasie legt grenzen op deze oogschaduwtrio's. Vergeet die grenzen een maak je eigen creatieve look. De textuur van deze tinten smelt in de huid en zorgt ervoor dat je een prachtige look kan creëren op je ogen. Dit trio is verkrijgbaar in 4 combinaties in zowel een zijdezachte als matte textuur.
Verkrijgbaar in de kleuren:
Tropic Fever
Crystal Water
Limelight
Pink Sunset


GOSH Nail Lacquer 'Special Edition'
Nail Lacquer 'Special Edition' - €6,99
GOSH introduceert een nieuw 'special edition'-idee voor de nagellak. Deze 'special edition' zal telkens bestaan uit de vier nieuwste, en meest trendy kleuren van dat moment. Hierdoor kan GOSH iedereen de kleuren die op dat moment totally hip zijn aanbieden, en aansluiten bij de allerlaatste trends. De perfecte kleuren zullen viermaal per jaar veranderen.
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Lavender Love
002 Misty Mauve
003 Groovy Grey
004 Neon Baby
Matte Topcoat (deze wordt permanent)

GOSH Velvet Touch Foundation Primer Cream

Velvet Touch Foundation Primer Cream - €16,99
Deze nieuwe primer van Gosh vormt de perfecte basis voor al je make-up. Deze basis gaat de effecten van huidveroudering tegen (fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd). Doordat de primer niet glimt, zorgt hij ervoor dat hij door alle huidtypen kan worden gebruikt. Door de speciale ingrediënten is het erg gemakkelijk om deze primer te gebruiken. Een van de ingrediënten zorgt voor een versteviging en verbetert de structuur van de huid, waardoor je make-up er automatisch beter uit gaat zien. Ook werkt de Vitamine F tegen een droge huid: het vermindert de ruwheid, brengt de conditie weer op pijl en verbetert de hydratatie in de huid. Ook verbergt deze primer oneffenheden en zorgt voor een perfect, egaal oppervlak met een glad gevoel.

GOSH Serious Volume Mascara
 Serious Volume Mascara - €9,99
 Deze mascara hebben jullie waarschijnlijk al eerder gezien in het vorige artikel over de springlook collectie van Gosh. Wederom zit deze mascara in de collectie! Deze mascara zorgt voor een volle en intense oogopslag van de wortel tot het punt van je wimpers. Door het flexibele borsteltje is de mascara gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een mooi effect!
Tip: Voor het beste resultaat breng je de mascara wimper voor wimper aan door het borsteltje zigzaggend van de wortels naar de puntjes te bewegen.

GOSH Naturl Touch Cream Blusher
Natural Touch Cream Blusher - €8,49
Ook dit product hebben we de vorige keer al gezien. Deze cream blush geeft je huid een mooie, healthy uitstraling. Hij heeft een zachte textuur en een hele lichte formule. Deze twee kleuren geven je huid een gezonde en frisse uitstraling met een zachte finish.
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Pink Rush
002 Brown Dash

GOSH Bronzing Shimmer Powder
Bronzing Shimmer Powder - €9,49
Gosh brengt een nieuwe bronzer... of highlighter? uit. Dit poeder zorgt voor een ultieme sunkissed look, die we allemaal maar al te graag hebben willen, nietwaar? De bronzer bestaat uit een unieke combinatie van 5 verschillende tinten, voor een extra levendig effect. Je kunt dit product met een grote kwast aanbrengen op je jukbeenderen om te highlighten (gebruik dan vooral de onderkant van het product), of op je lichaam met de donkerdere kleuren om meer diepte te creëren. Dit product is onmisbaar voor de zomer!
Verkrijgbaar in de kleuren:
001 Bronze
002 Pink


De GOSH Zomerlook 2011 collectie is vanaf 23 mei exclusief te verkrijgen bij Kruidvat. Let op: sommige producten worden dan nieuw in het assortiment toegevoegd, andere producten liggen al in het assortiment en worden extra in het zonnetje gezet.

Mijn wishlish? Ik wil zeker een van de Bronzing Shimmer Powder hebben! De Pink versie, het liefst. Verder ben ik erg benieuwd naar de lipstains (vooral Berry), de mono-eyeshadows, de cream blush en de primer!

Wat zijn jullie favorieten? Gebruiken jullie wel eens dergelijke producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten