woensdag 2 februari 2011

GOSH Spring Look 2011

Ik HOU van Gosh! Zoals Laura een hele tijd terug al heeft geschreven, hebben wij beide enorm veel producten van dit merk, vooral Effect Powders. Nu hebben wij een heel leuk nieuwtje voor jullie! Gosh brengt op 11 April een mooie collectie uit, genaamd "Spring Look 2011".





Serious Volume mascara - €9,99
Gosh introduceert de Serious Volume Mascara, die een volle en intense oogopslag belooft te geven. Het flexibele borsteltje van deze mascara is erg gemakkelijk in gebruik en geeft je wimpers een adembenemend volume-impact!
Tip: Voor het beste resultaat breng je de mascara wimper voor wimper aan door het borsteltje zigzaggend van de wortels naar de puntjes te bewegen.





Natural Touch Cream Blusher - €8,49
De nieuwe Natural Touch Cream Blusher is, zoals de naam al zegt, een creme-blush. De meeste luxere merken hebben al een blush in creme-vorm in hun assortiment, maar de drogisterij-merken hadden dit niet: tot nu! Deze blush heeft een zachte textuur en een ultra-lichte formule en komt uit in twee nieuwe kleuren (Pink Rush en Brown Dash), die je huid een gezonde en frisse uitstraling met een zijdezachte finish zullen geven.
Tip: Breng de blush met je vingers of een (stippling) kwast aan op je wangen voor een mooie glow, of benadruk je jukbeenderen voor een meer verfijnde look.



Nail Lacquer - €6,99
De Nail Lacquer, nagellak dus, heeft een gladde textuur en kan eenvoudig worden aangebracht. De lak droogt volgens GOSH snel, en dekt onmiddelijk. Speciaal voor deze collectie is de nagellak in de kleur Bubblegum verkrijgbaar.
Tip: Breng altijd na een volledig dekkende lak nog één extra laagje aan: de kleur wordt dan intenser!





Effect Powder - €7,49
De Effect Powders van GOSH zijn oogschaduws in poedervorm, vergelijkbaar met de 'Pigments' van bijvoorbeeld MAC. Een effect powder kan zowel afzonderlijk worden gebruikt als oogschaduw, óf in combinatie met een oogschaduw in vaste vorm als een soort highlighter. Als je een Effect Powder met een dun, nat kwastje aanbrengt, kun je ze ook gebruiken als een gekleurde eyeliner. Speciaal voor de lente koos GOSH voor de kleur Meringue.
Tip: Breng een losse oogschaduw deppend aan, om ervoor te zorgen dat je geen fallout op je wangen krijgt.






Waterproof Eye Shadow - €7,99
De Waterproof Eye Shadow is een zacht en romig oogschaduwpotlood dat erg gemakkelijk in het gebruik is. De oogschaduw is langhoudend en watervast, zelfs bij warm weer! Hierdoor heb je nooit meer last van gesmolten oogschaduwlijntjes. De oogschaduw is daarom ook ideaal voor sporters. Alle kleuren hebben een mooi parelmoer effect. Bovendien is de oogschaduw makkelijk te vervagen met je vinger of met een penseeltje!





LipGloss - €7,49
De Lipgloss uit deze collectie, kleur 04, geeft je lippen een schitterende glans en volume. Daarnaast heeft de lipgloss een verzachtende en beschermende werking.


De GOSH Spring Look 2011-collectie is vanaf 11 april exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten