dinsdag 18 januari 2011

Lush Valentijnscollectie

Het jaar is alweer een paar weken bezig en we kijken vooruit naar Februari. Waar denken we dan aan? Juist, valentijnsdag. Met die gedachte heeft Lush (zoals bijna alle jaren) weer een geweldige valentijnscollectie in hun assortiment geplaatst. Vanaf 17 Januari, gisteren dus, zijn de heerlijke producten uit de Valentijnscollectie van Lush verkrijgbaar in alle lush-filialen. De producten zijn ook al een tijdje verkrijgbaar via hun webshop.





MAGIC MUSHROOMSoms kunnen de verleidelijkste liefdesgodinnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Iedereen voelt zich tenslotte wel eens een zak aardappelen met het sexappeal van een garnaal. Magic Mushroom brengt je zelfvertrouwen tot grote hoogte met een sensuele mix van jasmijn, ylang ylang en tonka. Alledrie al lang bekend vanwege hun lustopwekkende werking. 



P.S. I LOVE YOU
Heb je moeite om je geheime liefde te zeggen waar het op staat? Dit cadeau geeft de boodschap luid en duidelijk door. Vier heerlijke producten zorgen ervoor dat de vonk direct overslaat.

THE EX FACTORWas het sprookje toch niet zo lieflijk als het leek? Spoel je frustraties en harteleed door je afvoer met The Ex-Factor Bath Ballistic. Je mag tegen 'm schelden en schreeuwen, je mag z'n hoofd, beentjes en armpjes eraf breken en daarna laat je 'm langzaam oplossenin je warme badwater. De ylang ylangolie helpt je de draad op te pakken en maakt je ook nog eens onweerstaanbaar voor een nieuwe love interest.



LOVE BIRDS ZEEPBen je helemaal in de wolken en dartelen jullie als tortelduifjes om elkaar heen? Geniet dan samen van de Love Birds zeep. De combinatie van jasmijn en vanille geeft jullie genoeg warmte en geborgenheid om verder te bouwen aan een huiselijk nestje.



IT'S RAINING MEN
Hallelujah! God bless Mother Nature. Niet alleen laat ze het manvolk zomaar uit de lucht vallen, ze zorgt ook voor de heerlijke honing en exotische bloemen die je in deze douchegel terugvindt. Voor de echte fans, It's Raining Men Shower Gel heeft dezelfde geur als de Honey I Washed the Kids zeep. Die moet je dus hebben!


FROG PRINCE Ken je dat sprookje waarin een kikker verandert in een sexy prins wanneer je 'm kust? Kus onze kikker voordat je hem in je badwater laat opbruisen en wie weet zit je spontaan met z'n tweeën in bad. De heerlijke geur van een bos vers geplukte bloemen is in ieder geval erg verleidelijk.



BE MINE
De producten in deze geweldige cadeaudoos liegen er niet om. Heerlijk zoete bad- en douchespullen, een verleidelijke Massage Bar met chocolade en de solid perfume van de nieuwe Lushgeur Lust. Dat worden spannende nachten!


Deze collectie ligt, zoals ik al zei, vanaf gisteren in de winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten