maandag 13 december 2010

Alea iacta est!

De dobbelsteen is gegooid.

Jullie hadden vast en zeker niet gedacht dat Laura en ik nog iets van ons zouden laten horen he? You're wrong! Na een lange tijd van overleggen en vergaderen zijn we tot het besluit gekomen om Bellissima tóch voort te zetten! We zijn dan wel maar weer met z'n 2-en, dus we kunnen niet elke dag meerdere artikelen online zetten (nee, dat kunnen we echt niet, ik update jullie binnenkort wel eens over mijn zware gymnasiastenleventje!), maar we blijven wel regelmatig schrijven (voor zover dat lukt natuurlijk!).
We hebben ook besloten om de blog een beetje om te gooien.  Voorheen hadden we voornamelijk beauty als thema, maar we willen de blog wat breder opzetten en hebben besloten om er ook flink wat fashion, lifestyle, muziek en design in te zetten! Zo krijg je toch een wat veelzijdige blog, die wat meer mensen boeit dan alleen de echte die-hard beauty-addicts!

Tot morgen/overmorgen/overovermorgen/etc. (nee grapje. Morgen komt er sowiso geen artikel online aangezien ik dan in weinig tijd vééél moet leren!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten